GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  

De ce sunt ignorate abuzurile? VIDEO înfiorător cu mărturii despre teroarea de la judo » MTS, COSR și Federația n-au luat nicio măsură!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 09:50

Gazeta Sporturilor a publicat de-a lungul lunii noiembrie 5 mărturii ale unor foste sportive care povestesc despre abuzurile fizice și psihice îndurate la lotul național de judo.

Priviți rezumatul video al investigației coordonate de jurnalistul GSP Justin Gafiuc:

Fetele aveau între 12 și 16 ani atunci când, susțin ele, au fost agresate în mod repetat de antrenori. Bătute, jignite, amenințate, umilite. Investigația Gazetei i-a șocat pe cititori, dar i-a lăsat indiferenți pe cei care conduc sportul. Într-o alianță inexplicabilă, Ministerul, Comitetul Olimpic și Federația de Judo nu au luat nicio măsură în urma violențelor povestite de fostele sportive.

Mai jos, toate episoadele investigației GSP: 

"Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
leo118
leo118  •  30 Noiembrie 2018, 21:52
Postat de Eugen Iustin pe 30 Noiembrie 2018, 13:10

Gimnastica s-a distrus, la fe ca orice ramura a societatii noastre, din vina coruptiei si lipsei de investitii, nu pentru ca au semnalat sportivii abuzurile la care erau supusi. Vezi cazul medicului violator din lotul SUA, a ajuns la parnaie, echipa are rezultate in continuare.

Încearcă să explici asta celor care inca trăiesc în cutia lor sovietică si apără România de influențele malefice ale lui Soros sau vaccinurile pline de otrăvuri ;)

1461177693935533
Sorin Gane  •  30 Noiembrie 2018, 18:21

CUM DE CE NU SE FACE NIMIC ? PENTRU CA LE E TEAMA DE FAPTUL CA DACA S-AR INCEPE SAPATURI MAI DE AMMPLOARE , CINE STIE CE GROZAVENII S-AR MAI DESCOPERI. PUR SI SIMPLU LE E FRICA DE UN SCANDAL PUBLIC , CARE LE-AR DARIMA AUTOMAT SCAUNELE DE SUB FUND LA TOTI

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 16:38

tolo,te-as intreba si eu,cine te-a impiedicat sa faci ancheta asta acu...multi ani in urma ?! nu vorbeau fetele despre nasoale ?! *** ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close