GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAȚIE // TEROARE ÎN JUDO

EXCLUSIV Prima reacție a MTS, la două săptămâni după valul de dezvăluiri șocante despre abuzurile din judo: "Nu putem demara o anchetă internă"

Cătălina Rob Ditan, o fostă judokană de la lotul național, a povestit pentru Gazetă calvarul prin care a trecut în primăvara lui 2014
Cătălina Rob Ditan, o fostă judokană de la lotul național, a povestit pentru Gazetă calvarul prin care a trecut în primăvara lui 2014

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 11:02

Scandalul fetelor abuzate la centrul olimpic de judo de la Cluj atrage o primă reacție din partea ministerului de resort, la două săptămâni după primele mărturii ale victimelor.

Noul șef al MTS, Bogdan Matei, a punctat azi pentru Gazetă: "Sunt la curent cu acest caz din spațiul public. La minister nu există, deocamdată, nicio sesizare oficială vizavi de aceste incidente, astfel încât să avem o bază pentru a putea demara propria anchetă internă.

E absolut regretabil dacă s-au întâmplat asemenea abuzuri. Le resping total. Le încurajez pe fete și familiile lor să facă demersurile legale în justiție. De asemenea, le aștept oricând la birou pentru a purta o discuție deschisă despre ce li s-a întâmplat acolo, pentru a vedea cum putem acționa.

Oricum, nu se pune problema să luăm în discuție blocarea finanțării FRJ, fiindcă nu ar fi corect față de lotul care se pregătește acum acolo. Personal, nu-i cunosc pe antrenorii acuzați", a declarat Bogdan Matei, pentru Gazetă.

Priviți rezumatul video al investigației coordonate de jurnalistul GSP Justin Gafiuc:

 

MAI JOS, TOATE EPISOADELE INVESTIGAȚIEI GSP: 

"Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează