INVESTIGATIE  ·  DEZVĂLURI

Gazeta publică mâine un document devastator în cazul Colectiv!

Luni, 17 Octombrie 2016, 19:57

Gazeta Sporturilor continuă mâine seria dezvăluirilor din investigația în cazul "Colectiv", după ce astăzi a informat că la un an de la tragedia din club nici un dosar nu a ajuns în fața instanței și că în nici unul nu e vorba despre corupție. 

Reporterii ziarului au intrat în posesia unui document oficial devastator din dosar, care conține o concluzie la care nu se aștepta nimeni!

Ediția tipărită este din zori la toate chioșcurile din țară, dar poate fi răsfoită și online - AICI - pe platforma digitală.

Gazeta Sporturilor continuă mâine seria dezvăluirilor din investigația în cazul " Colectiv", după ce astăzi a informat că la un an de la tragedia din club nici un dosar nu a ajuns în fața instanței și că în nici unul nu e vorba despre corupție. 

Reporterii ziarului au intrat în posesia unui  document oficial devastator din dosar, care conține o concluzie la care nu se aștepta nimeni!

Ediția tipărită este din zori la toate chioșcurile din țară, dar poate fi răsfoită și online - AICI - pe platforma digitală.Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (2)

Constantin Vaetus  •  17 Octombrie 2016, 21:47

Nu se poate așa ceva! Dl.Prezident Mutu a declarat" Corupția ucide"-și nu vă jucați cu dumnealui! El nu bate câmpii! O ia direct pe arătură!

omidiu  •  17 Octombrie 2016, 21:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1