GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DEZVĂLUIRI

I-am stricat "combinația"? :) » Ce s-a întâmplat la ”concursul special pentru pila Ioanei Bran", la 24 de ore după dezvăluirile Gazetei

Articol de , - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 17:24

Gazeta Sporturilor a scris ieri despre șefa de cabinet MTS rămasă din mandatul Ioanei Bran, Elena Iancu, cea care a dorit să-și securizeze viitorul în minister prin câștigarea unui nou post 

Examenul scris a avut loc azi. Și, deși contracandidatele ei nu au obținut punctajul necesar, fiind respinse, Elena Mirabela Iancu nu s-a prezentat la concurs!

Asta la doar 24 de ore după ce GSP a dezvăluit că dosarul ei a fost aprobat. 

Ajunsă, pe 1 martie 2018, șefă de cabinet a Ioanei Bran după ce a fost consiliera ei parlamentară, Elena Iancu a fost reangajată în august pentru un salariu cu 1.500 de lei mai mare.

Atunci, MTS a răspuns că aceasta fusese ofertată din mediul privat, acesta fiind motivul creșterii salariale. 

În acest moment, Elena Iancu este șefă de cabinet a MTS, însă noul ministru al sportului, Constantin Bogdan Matei, a pus ieri, pentru GSP.ro, că va avea loc o reorganizare după sărbători, iar Elena Iancu a fost păstrată temporar în MTS, "pentru tranziție". 

Citește și: ”Concurs special pentru pila Ioanei Bran!" » Elena Iancu a fost păstrată ca șef de cabinet de către noul ministru al sportului și își consolidează postul în instituție

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează