Actori, politicieni, cîntăreţi şi sportivi. Toţi au acceptat iniţiativa Gazetei Sporturilor şi au oferit pronosticuri pentru meciul de diseară

Episodul 123 al Derby-ului de România dintre Dinamo şi Steaua nu este aşteptat numai de suporterii celor două echipe. Toată lumea aşteaptă cu mare interes deznodămîntul partidei transmisă de DigiSport. Gazeta vă prezintă preferinţele vedetelor din România.

CÎŞTIGĂ DINAMO

Gheorghe Tadici (antrenor handbal Zalău) 2-0
"În meciurile cu o mare presiune, Dinamo joacă mult mai bine. Chiar dacă vin după o perioada grea, <cîinii> lui Andone vor muşca din stelişti"

Dorina Florea (prezentatoare GSP TV) 3-2
" Dinamo-Steaua este cu adevărat un derby. Nu mai contează poziţia în clasament, ci doar cine cîştigă. După cinci etape fără victorie, ar fi o catastrofă pentru alb-roşii să piardă. Măcar de dragul “artei” să fie 3-2 pentru Dinamo, presărat cu spectacol!"

Călin Geambaşu (cîntăreţ) 3-1
"Sînt dinamovist de cînd mă ştiu, am o cameră numai în culorile lui Dinamo, inclusiv papucii. <Cîinii> lui Andone cîştigă la scor, spulberă tot. O să fie recital de goluri în Ştefan cel Mare"

Christian Ciocan (purtător cuvînt Poliţia Bucureşti) 1-0
"Acest derby vine din trecut şi va fi unul etern, prin urmare discutăm despre un clasic al fotbalului românesc. Vorbim de fair-play şi sper să nu ne facem de ruşine în Europa! Nu contează rezultatul, contează spectacolul, dar cred că bate Dinamo!"

Mihai Mitoşeru (realizator emisiuni B1 TV) 2-0
"Sîntem cîini, luptăm ca nişte cîini! Va fi un spectacol pe cinste şi, cu siguranţă, Dinamo va cîştiga fără emoţii"

Cătălin Botezatu (designer) 3-1
"O să fiu dinamovist pînă la ultima răsuflare, sînt convins că batem Steaua"

MECI EGAL

Victor Ciutacu (redactor-şef Jurnalul Naţional) 1-1
"Cred că o să se termine egal pentru că atît Dinamo, cît şi Steaua nu sînt în forma lor cea mai bună. În plus, lipsesc şi jucători importanţi din cele două formaţii. Deci, concluzia este că meciul de duminică se va termina egal"

Cristina Dochianu (prezentatoare Antena 1) 2-2
"Sper să fie un derby curat, fără incidente în tribună. Sînt convinsă că Marius Niculae şi Bogdan Stancu vor face diferenţa şi vor da un adevărat spectacol"

Adrian Enache (cîntăreţ) 2-2
"Motivaţia dinamovistă e uriaşă, dar jucătorii nu se ridică la nivelul motivaţiei. Steaua are un lot mult mai valoros, dar cred că iese un meci egal"

Rică Răducanu (fost portar Rapid) 1-1
"Pentru Rapid ar merge un egal, dar înainte de toate trebuie să fie spectacol în Ştefan cel Mare pentru că este un derby"

Marius Militaru (purtător cuvînt Jandarmeria Bucureşti) 2-2
"Sper să fie un derby fără incidente, cu cîţi mai mulţi suporteri fericiţi la finalul celor 90 de minute. O să fie un meci cu goluri multe, dar cred că nu va cîştiga nimeni"

CÎŞTIGĂ STEAUA

Florin Piersic (actor) 1-2
"Chiar dacă nu mă prea pricep la fotbal, e imposibil să nu vă las pronosticul meu pentru un derby adevărat. Cred că Steaua e mai în formă, Dinamo are ceva probleme. Deci Steaua porneşte ca favorită"

Dan Negru (realizator "Te pui cu blondele") 1-2
"Cred că Steaua va cîştiga duminică seară. Şi chiar dacă nu o va face la scor, elevii lui Marius Lăcătuş vor pleca din Şoseaua Ştefan cel Mare cîntînd şi cu cele trei puncte în clasament. Cred că se va termina 2-1 pentru Steaua"

Cristian Diaconescu (policitian) 0-1
"Cred că va bate Steaua pentru că este echipa mai în formă. Pentru o societate românească care suferă în stradă, cu o clasă politică unde nu mai există credibilitate, măcar la Dinamo-Steaua să fie fair-play şi o luptă corectă"

Leonard Doroftei (fost campion box) 1-2
"Dacă fac spectacol ca boxerii noştri la Montreal atunci toţi microbiştii vor fi fericiţi. Goluri multe, <pumni> mulţi la figurat, normal şi spectacol"

Cornel Palade (actor) 1-3
"Normal că bate Steaua, că doar d-aia ţin cu ei. Echipa merge bine, <căţeluşii> şchioapătă, Gigi dansează şi Borcea e iar supărat"

Viorel Hrebenciuc (politician) 0-1
"Sînt la congresul PSD acum şi nu pot să vorbesc mult la telefon. Vă spun doar atît, duminică seara bate Steaua cu 1-0 sau 2-1"