GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Alexandru Bourceanu, MIERCURI, ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Voi spune ceva și lumea va râde”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 16:12 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 16:43

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al celor de la FCSB, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Povești incredibile din copilăria lui Alex la Galați, despre primii pași făcuți în fotbal, dar și ce-a făcut cu primii 50 de lei pe care i-a câștigat în fotbal.

Marele regret al carierei, totul despre accidentările care l-au obligat să se retragă, toate vor fi discutate în emisiunea cu Bourceanu, de pe GSP.ro.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Cozmin Gușă, despre arestarea lui Gică Popescu: „A crezut că este apărat. Parteneriatul cu Ponta l-a curățat”

EXCLUSIV Un ex-antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: „Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează