GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMII

VIDEO+FOTO Hattrick GSP » Asociația Presei Sportive din România și-a decernat premiile: Ovidiu Ioanițoaia, Cătălin Țepelin și Radu Cosașu, laureații Gazetei

Cătălin Țepelin și Ovidiu Ioanițoaia, la decernarea premiilor APS // FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
Cătălin Țepelin și Ovidiu Ioanițoaia, la decernarea premiilor APS // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 13:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 09:18

Printre câștigătorii premiilor decernate de Asociația Presei Sportive pentru anul 2021 se numără Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Radu Cosașu (rubricand GSP) și Cătălin Țepelin (redactor-șef Gazeta Sporturilor)

Astăzi, în sala de festivități a Ministerului Sportului, a avut loc decernarea premiilor gazetăriei sportive pentru anul 2021, iar Gazeta Sporturilor a avut o prezență consistentă pe lista laureaților. 

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, a primit premiul pentru emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”, proiectul video realizat săptămânal, în fiecare miercuri de la ora 20:00. 

La 24 de ani de la momentul debutului pe TV cu „Procesul Etapei”, Ioanițoaia a revenit ca moderator în octombrie 2019, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, exclusiv online. O emisiune de colecție, găzduită de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

VIDEO „Prietenii lui Ovidiu”, cea mai bună emisiune sportivă din 2021

„Acest premiu trebuie acordat și unor colegi de-ai mei. Lui Cătălin Țepelin, care a avut ideea acestui format și a spus «Nu mai stați, haideți să faceți o emisiune în online», și celui care produce această emisiune, Andrei Crăițoiu.

Nu e primul premiu de la APS. Pentru că întotdeauna mi-a plăcut să mă laud, acesta e premiul numărul 42 pe care-l primesc de-a lungul carierei”, a spus Ioanițoaia în momentul în care a ridicat trofeul.

Seniorul Radu Cosașu, 91 de ani, editorialist GSP, a fost răsplătit cu premiul pentru întreaga carieră. Sportul, Fotbal Plus, ProSport și Gazeta Sporturilor sunt urmele care nu se șterg ale celui ce se declară “cronicar sportiv mai presus de orice” - Radu Cosașu.

VIDEO Cătălin Țepelin a primit premiul APS pentru relansarea digitală a Gazetei Sporturilor

Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, e laureatul premiului special APS pentru relansarea digitală a Gazetei din 2021. 

Sub coordonarea lui Țepelin, GSP.ro a cunoscut un upgrade semnificativ în martie 2021, reconfirmând statutul de trendsetter pe zona de publishing digital printr-o concepție grafică deosebită, opțiuni speciale pentru cititori și formate video inovative.

Ulterior, GSP.ro a fost desemnat “site-ul european cu cel mai bun design”. Anunțul oficial a fost făcut la gala Digiday Media Awards, prestigios eveniment al industriei de media la nivel global. 

„Sunt deopotrivă onorat și stânjenit să mă infiltrez într-o companie așa selectă și să fiu coleg de listă cu Ovidiu Ioanițoaia sau cu Radu Cosașu, oameni care au inspirat multe generații de jurnaliști.

E o surpriză pentru mine, nu sunt un obișnuit al premiilor, poate și pentru că nu mi-a plăcut niciodată să ies în față. Jargonul de vestiar spune că într-o echipă unii cântă la pian și alții cară pianul. Eu sigur sunt din a doua categorie, de altfel și premiul de astăzi este tot pentru un demers de echipă, pentru punerea în valoare a jurnalismului sportiv în redacția pe care o conduc.

Aș mai vrea să spun doar că sunt foarte recunoscător colegilor de la Gazeta Sporturilor, pentru munca lor excelentă, și să mulțumesc Asociației Presei Sportive pentru acest premiu absolut neașteptat“, a spus Țepelin.

+9 FOTO

APS » Premiile gazetăriei sportive pentru anul 2021

  • Emisiune TV, Premiul „Emanuel Valeriu”: „Prietenii lui Ovidiu” (Ovidiu Ioanițoaia, GSP)
  • Premiul „Aurel Neagu”, pentru întreaga carieră: Radu Cosașu (91 de ani)
  • Premiul Special APS „Grigore Caracostea”: Cătălin Țepelin (pentru proiectul relansării digitale a Gazetei Sporturilor)
  • Radio, Premiul „Ion Ghițulescu”: Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
  • Comentariu TV, Premiul „Cristian Țopescu”: Bogdan Nevel (Eurosport)
  • Foto, Premiul „Petru Fuchs”: Valentin Macrea (sportspictures.ro)
  • Blog sportiv, Premiul „Teodora Maftei”: Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
  • Presă scrisă, Premiul „Ion Cupen”: Justin Gafiuc (PlaySport)
  • Tânăr jurnalist, Premiul „Mihai Dolinschi”: Alin Grigore (ProSport)
  • Carte sportivă, Premiul „Ioan Chirilă”: Emil Hossu-Longin (pentru volumul „AIR MAJESTY – Michael Jordan”)

Gazeta a luat premii și în 2020

GSP Live, desemnată cea mai bună emisiune în 2020 la Gala Asociației Presei Sportive » Radu Naum, editorialist al Gazetei, premiat pentru presă scrisă
PREMIU
GSP Live, desemnată cea mai bună emisiune în 2020 la Gala Asociației Presei Sportive » Radu Naum, editorialist al Gazetei, premiat pentru presă scrisă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2022, 02:03

...birdibel esti prost ...nea ovi e plin de platitudini si limbaj de lemn ...normal sa fi suparat cand esti cenzurat pe nedrept si prosti ca tine nu ...invata ti nepotii sau cunoscutii gramatica limbii romane ca s mai aproape .

birdibel
birdibel  •  09 Aprilie 2022, 20:52

Fluierat in biserica al unor frustrați la moment festiv. ovidiu_3003 e supărat ca a fost cenzurat si nu mai cumpara Gazeta. Implicit, Ioanitoaia, a cărui gazeta o cumpara, a devenit un ziarist slab. Logica beton. Ca si gramatica lui godot, care scrie “dacă ți-e” unde trebuie sa scrie “dacă tie.” La munca, băieți, intrinsec, dar înainte la școala, nemijlocit!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Aprilie 2022, 20:20

...ne am saturat de cenzura gsp ului pentru ca avem pareri diferite ...nea ovi e un jurnalist slab ...acesta i adevarul ...inainte de a fi cenzurat cumparam gazeta in fiecare zi ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează