Comentarii (8)
 •  13 Aprilie 2008, 22:39

Continuand in ritmul asta o sa ajungem sa se uite doar Dragomir, Lupescu si cu Sandu la meciuri. Fraieri aia de la A1 ca le-au dat atatia bani pe mizeria asta de fotbal. Dar poate asta e si strategia: facem scandal ca se vinde bine, la pachet cu meciurile. Hai sa fie sanatosi dinamovistii ca si asa ii prinde steaua cu jocul asta si le umple groapa cu gunoi, scuze, cu goluri.

 •  13 Aprilie 2008, 22:33

mai are ce comenta sper sa vina si sa recunosca ca a fst depasit de meci in multe momente si impartea galbene ca sa nu se faca de ras si vedea numai pe cei de la poli sa nu ma gandesc ca avem cu craiova si na poate mai pierdem puncte asta ca sa fie sigur miticii in uefa lasa domnule o sa ii mare si tu si tusierul ala jenant care inafra ca a fost des pe langa meci a insistat sa iasa si in evidentza, bafta voaua astia care facetzi jocurile sa va stea meciurile pe suflet

 •  13 Aprilie 2008, 22:25

Imi pare rau pt voi. A avut dreptate Iancu, asa umilinta mai greu. Sa nu poti sa bati o echipa, fara lot asa cum ziceti voi, ce joaca in 9 oameni e o mare rusine, la fel de mare ca si egalul de anul trecut cu juniorii. Dar nu mai fiti suparati ca si asa pe catelusii aia din teren i-a durut in cot de voi si la finalul meciului s-au ascuns repede la vestiare sa nu mai salute suporterii. Anu asta a fost de cacao pentru voi si am toata increderea ca si anul viitor va fi la fel.

 •  13 Aprilie 2008, 22:17

Yo saracu e frustrat ca nu a putut echipa lui de suflet:Poli TM sa castige meciu cu Dinamo,mai ales k au fost avantajati d arbitrii.Dar asta e,uneori iti mai trebuie si lot :)

 •  13 Aprilie 2008, 22:16

tu esti prost sau faci pe prostu'???

 •  13 Aprilie 2008, 22:04

PT Yo : ti se pare ca DINAMO nu merita victoria? inseamna ca teai uitat la meciu lu Poli 2 de sambata dimineatza. la Ganea aa fost offside .. la Rusic la fel offside...la Danciu 11m clar. Unde va dezavantajat pe voi arbitru??sa aud??

 •  13 Aprilie 2008, 22:03

ba Yo: dc mata te plangi? ! numara ocaziile si apoi vezi ca ati dat si gol din OFF. !

 •  13 Aprilie 2008, 21:51

Ce sa mai comenteze d-le dupa ce a facut meciul praf. Daca are pretentii ca e arbitru de valoare trebuia sa fie in stare sa mentina un echilibru in joc si in decizii. Ce a facut a fost sa distruga un spectacol, sa fie el actorul principal, cei drept ca nu e nici greu cand acesti cetateni numiti jucatori de fotbal ai echipei dinamo se afla pe teren si mimeaza un joc de fotbal. E trist ca dupa asa meci dinamovistii inca mai considera ca meritau victoria. :)) amuzant

Comentează