GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  RELAȚIE

FOTO Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Vica Blochna +41   FOTO
Vica Blochna

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 12:56 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 13:59

Bănel Nicoliță (37 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a comentat zvonurile despre o posibilă relație pe care ar avea-o cu Vica Blochina (47), fosta amantă a lui Victor Pițurcă (66), antrenor cu care are și un fiu. 

După ce în presă au apărut zvonuri privind o posibilă relație între fostul fotbalist și prezentatoarea TV, aceștia fiind surprinși de mai multe ori luând masa împreună, Bănel a afirmat că între el și Vica Blochina există doar o relație de prietenie. 

Bănel Nicoliță: „Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere”

„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. 

Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat Bănel Nicoliță potrivit cancan.ro.

+37 FOTO

Vica a fost amanta lui Pițurcă, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul, însă un test de paternitate a demonstrat că acesta este al lui, iar de atunci cei doi au început să se apropie.

Citește și: 

A răbufnit după zvonurile unui posibil transfer al iubitului de la Real Madrid la rivala Barcelona: „O să continue manipularea?”
SPANIA
A răbufnit după zvonurile unui posibil transfer al iubitului de la Real Madrid la rivala Barcelona: „O să continue manipularea?”
Semifinalista de la US Open și-a șocat fanii: a renunțat la haine în cel mai recent pictorial
WTA
Semifinalista de la US Open și-a șocat fanii: a renunțat la haine în cel mai recent pictorial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
666piturca
666piturca  •  23 Septembrie 2022, 19:26
Postat de gicab pe 23 Septembrie 2022, 17:55

Treaba e ca și el sta prost cu cașul

Sa fim noi sănătoși, de acum înainte o sa stea mult mai prost cu cașul.

Florbombardierul
Florbombardierul  •  23 Septembrie 2022, 18:21

Mult noroc si foc in p****ã, Banele. Trage in ele cum ai tras in poarta cu Real Madrid

gicab
gicab  •  23 Septembrie 2022, 17:55
Postat de mihailstanciu pe 23 Septembrie 2022, 15:52

Daca a iesit cu ea sa bea un pahar si sa manance ceva e ca si cum a scapat singur cu portarul. Banele trage tare si pe colt c-o sa-i placa !

Treaba e ca și el sta prost cu cașul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează