GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Canon(ul) numarul 10

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Aveau cam de toate...articole sportive, mincare, bere, baturi racoritoare, masini si combustibil pentru ele. Dar pentru ca in fotbal momentele importante trebuie imortalizate, UEFA a adaugat in lista cu sponsorii oficiali ai Campionatului European 2008 si ...imaginea. Mai precis, compania Canon, care produce, printre altele, camere digitale foto si video. La anuntul oficial, reprezentantii UEFA au laudat Canon Europa: "Are o lunga istorie in parteneriatele cu evenimentele sportive si sintem incintati ca au pus umarul alaturi de noi la organizarea CE 2008". De asemenea, presedintele Canon Europa, Hajime Tsuruoka, a spus: " Sintem foarte multumiti de acest parteneriat, CE 2008 fiind un bun prilej de a promova produsele noastre in toata Europa, totul prin intermediul celui mai popular sport din lume."

Pe parcursul turneului, Canon va asigura service pentru camerele foto si video, precum si inchirierea "sculelor" pentru fotografii profesionisti.

Canon se alatura unor alte 9 nume mari in sponsorizarea evenimentului din 2008: Adidas, Carlsberg, Castrol, Coca-Cola, Continental, JVC, Hyundai-Kia, MasterCard si McDonald's.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează