GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR

Moroșanu a plecat de la Survivor România, dar a predat ștafeta concurentei favorite: „Crede în mine mai mult decât cred eu. Mi-a lăsat ceva”

FOTO: Captură @Youtube
FOTO: Captură @Youtube

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 22:28 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 22:53

Cătălin Moroșanu (36 de ani) a plecat joi de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale. Luptătorul și-a ales favorita, pe dansatoarea Elena Marin. 

Accidentat în timpul competiției, luptătorul, care a făcut parte din „Echipa Faimoșilor”, nu a mai putut continua. Acesta a primit un verdict dur din partea medicilor, fiind diagnosticat cu o ruptură de menisc. Moroșanu i-a oferit un cadou de suflet Elenei Marin, una dintre colegele de echipă. 

Survivor România. Cătălin Moroșanu, cadou pentru Elena Marin

„Îmi pare rău că s-a accidentat și l-am văzut împăcat cu gândul că a decis să plece acasă. Poate că sunt egoistă, sunt tristă și sufăr că a plecat. Mi-a dat această brățărică a lui, înseamnă enorm pentru mine. E o brățară de suflet pentru el. E un om de la care ai ce învăța și pe care l-ai vrea tot timpul lângă tine. Știe să te sfătuiască, să-ți fie alături și să te ridice atunci când cazi, așa cum a făcut și cu mine.

A fost un om drept, curat, cu coloană vertebrală, omul pe care m-am bazat de la începutul competiției până acum. Cred că este mândru de noi, cu siguranță vom primi susținerea lui de acasă. Faptul că mi-a dat brățara lui, cu care își făcea rugăciunea, înseamnă mult. Mi-a spus că el crede mai mult în mine decât cred eu. Îmi spunea în fiecare zi că sunt puternică. O să-mi repet asta în gând până când consider că sunt suficient de puternică”, a declarat Elena Marin, la „Survivor România”, de la Kanal D. 

Moroșanu a plecat de la Survivor România, dar a predat ștafeta concurentei favorite: „Crede în mine mai mult decât cred eu. Mi-a lăsat ceva”
Elena Marin

61,54%dintre întreceri a câștigat Elena Marin la Survivor România, cel mai ridicat procentaj dintre toți concurenții

Citește și alte știri despre Survivor:

Un fost portar de la FCSB și Rapid va participa la Survivor România! Intră în locul lui Moroșanu

Sportivii nu impresionează la Survivor România! Moroșanu și Chitoșcă, procentaj slab al victoriilor: liderul surprinzător al ierarhiei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează