GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Portarul dat afară de Becali pentru că îl imita, prezentat la Survivor România! Intră în locul lui Moroșanu

FOTO: 1923.ro
FOTO: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 20:58 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 20:58

Ștefan Ciuculescu (27 de ani), unul dintre foștii portarii de la Rapid și FCSB va participa la show-ul Survivor România.

Actual antrenor de portari, acesta va merge în locul luptătorului Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat, și va face parte din „Echipa faimoșilor”, așa cum anunță 1923.ro, site-ul suporterilor rapidiști.

Astfel, acesta i se va alătura lui Sebastian Chitoșcă, și el tot fost fotbalist.

Ciculescu, dat afară de la FCSB pentru că îl imita pe Becali 

Ciuculescu a fost junior la FCSB, club de la care a fost dat afară în 2012 pentru că l-a supărat pe Gigi Becali. Portarul îl imita pe patronul FCSB în vestiar, iar omul de afaceri i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu-l mai ia în cantonament.

De obicei domnul Reghecampf era «înțepat», cred că așa e firea lui sau vrea el să se impună prin chestia asta, să fie superior. Rezultatele pe care le-a avut i se datorează în proporție de 80-90% lui Neubert. Era omul care făcea armata cu noi. Era o pregătire titanică. Din antrenamentul care dura două ore, două ore și jumătate, 45-50 de minute erau ale lui Neubert.
 – Ciuculescu, în 2018, la GSP LIVE 

Ciuculescu a aflat singur că va pleca de la FCSB

Ciuculescu se pregătea să plece în cel de-al doilea, dar a aflat pe ultima sută de metri că va fi dat afară de la FCSB. A fost nevoie ca el să adreseze o întrebare legată de ora plecării pentru a afla că nu mai este dorit de către Laurențiu Reghecampf. 

„L-am întrebat eu pe Eugen Nae, antrenorul cu portarii de la acea vreme, dacă mâine dimineață la ora 10 trebuie să fim la autocar, iar el mi-a răspuns «Păi, ce? Tu nu știi?». Și eu: «Ce să știu?». «Păi, tu nu mai vii în al doilea cantonament». Zic: «De ce?». «Păi, a venit acum Georgievski și nu mai sunt locuri». Georgievski, care era fundaș dreapta. M-a întrebat «Nu te-a anunțat Mister?». Zic: «Nu, de la tine aflu prima oară». L-am sunat pe Valeriu Argăseală și mi-a spus și el că știa. Dacă știați toți de ce nu mi-ați spus? Din momentul ăla, pa, la revedere”, a spus Ștefan Ciuculescu. 

Ștefan Ciuculescu a mai evoluat, pe lângă FCSB, la Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axinte, Viitorul Domnești și Rapid. 

VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată”

 Citește mai multe știri despre Survivor România: 

Cătălin Moroșanu, out de la Survivor România! Luptătorul are o accidentare gravă: „Aici ne dăm măștile jos! Iese răul din noi”

Adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Nu știu ce vor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează