GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 S-a lăsat de fotbal la numai 30 de ani. Cristi Dulca rememorează în această seară bătăliile teribile cu boala, din care a ieșit învingător

Cristi Dulca, la „Prietenii lui Ovidiu”
Cristi Dulca, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 08:59 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 12:47

Fostul internațional Cristi Dulca (50 de ani) este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Dulca este în prezent selecționer al reprezentativei de fotbal feminin a României și are drept obiectiv principal calificarea naționalei feminine la Campionatul European de fotbal feminin din 2025.

Fotbalistul care l-a uimit pe Dică la FCSB: „Dacă aș avea 20 de ani, aș sta doar lângă el. Aș ajunge mare fotbalist sută la sută!”
FCSB
Fotbalistul care l-a uimit pe Dică la FCSB: „Dacă aș avea 20 de ani, aș sta doar lângă el. Aș ajunge mare fotbalist sută la sută!”

Cristi Dulca, la „Prietenii lui Ovidiu” de la ora 20:00

În cariera de antrenor, Cristian Dulca a mai antrenat următoarele echipe: FC Vaslui, Universitatea Cluj, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaș și Jiul Petroșani. De asemenea, în perioada 2015-2018 a fost selecționerul reprezentativei U21 a României.

Ca jucator, Dulca a evoluat în România pentru CFR Cluj, Gloria Bistrița, Rapid București, Ceahlăul Piatra Neamț și Gaz Metan Media, iar în străinătate a jucat în Coreea de Sud, la Pohang Steelers, și în Ungaria, la Honved Budapesta. La prima reprezentativă a bifat 6 selecții în perioada 1997-1998.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează