GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Cum gindesc cei de la casele de pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

Cum gindesc cei de la casele de pariuri

Ati vrea sa cistigati suficienti bani la pariuri incit sa puteti trai din asta? V-ati propus sa va numarati printre aceia care stiu sa evite capcanele "meciurilor sigure"? Vreti sa aveti un procent de pariuri cistigate de peste 75%? Atunci, ar trebui sa incercati sa intelegeti felul in care casele de pariuri gindesc si analizeaza meciurile!

Afaceri de zeci de milioane

In primul rind, trebuie sa stiti ca pariurile online sint afaceri care ruleaza zeci de milioane pe saptamina. Data fiind miza, putem sa ne dam seama ca bookmakerii acorda o atentie maxima cotelor pe care le stabilesc, pentru ca acestea sa le fie favorabile in orice situatie. Indiferent daca meciul se va incheia cu o surpriza, daca este aranjat ori daca favorita invinge, casele de pariuri ies mereu in cistig sau macar nu pierd prea multi bani pe meciurile jucate.

Bonusuri si promotii

Din cind in cind, casele de pariuri dau sanse userilor sa cistige, stiind prea bine ca nu va dura mult pina cind banii se vor reintoarce in conturile lor. Este important pentru agentiile de pariuri sa intretina sperantele userilor, de aceea, de multe ori veti primi oferte pentru diverse promotii sau bonusuri. Cu toate acestea, dupa cum spuneam, casele de pariuri sint sigure ca banii se vor intoarce in buzunarele lor. Cum este posibil asa ceva? Aflati in continuare!

Cine lucreza pentru casele de pariuri?

In primul rind, rezultatele surprinzatoare sint neasteptate doar pentru pariori, nu si pentru casele de pariuri. Acestea au o intreaga armata de angajati care lucreaza pentru ei, incepind de la statisticieni, analisti, psihologi si, nu in ultimul rind, persoane apropiate de staf-urile cluburilor din toate campionatele puternice. Cind se profileaza o surpriza, bookmakerii vor sti dinainte si vor face in asa fel incit sa nu iasa in pierdere, aflind primii si direct de la sursa informatii care vor ajunge la public abia dupa inceperea partidelor.

Cum putem invinge casele de pariuri?

O data ce am inteles cum se pune, de fapt, problema, ne dam seama ca sansele noastre sint atent calculate si, mai mult, casele de pariuri ne cunosc destul de bine profilul psihologic. Indeajuns de bine pentru a anticipa care vor fi reactiile noastre la promotiile oferite, la publicitatea facuta in jurul unor evenimente speciale etc.

Intrebarile pe care vi le puneti in acest moment banuiesc ca sint urmatoarele: cum pot eu sa cistig, cum pot sa inving o strategie atit de bine pusa la punct? Cum pot sti mai multe decit stiu casele de pariuri? Cum pot stapini toti factorii care intra in discutie atunci cind vreau sa pariez pe un meci?

Informati-va!

Cititi tot ce se scrie, insa construiti-va propriile voastre strategii. Nu uitati ca atunci cind pariati, dumneavoastra sinteti cel care decide, iar daca hotariti sa urmati sfaturile cuiva, decizia ultima va apartine. Urmariti partidele televizate, pentru ca este mult mai bine sa pariati in cunostinta de cauza, decit bazindu-va pe renumele unei formatii. Cautati informatii despre jucatorii indisponibili, despre istoricul partidelor directe, analizati temeinic ultimele partide disputate de cele doua formatii care se intilnesc. Statisticile pot fi plictisitoare uneori, insa s-ar putea sa aflati lucruri interesante.

S-au stabilit cotele pentru prima etapa din Liga I


Dacia Mioveni - Rapid 5.50, 3.30, 1.60
Gloria Buzau - Dinamo 6.40, 3.75, 1.45
Otelul Galati - CFR Cluj 2.45, 3.30, 2.50
Poli Timisoara - Poli Iasi 1.35, 4.00, 8.25
Steaua - Ceahlaul 1.15, 6.25, 12.00
U Cluj - Pandurii Tg. Jiu 2.05, 3.20, 3.20
U Craiova - Farul 1.65, 3.40, 4.75
Vaslui - UTA Arad 1.80, 3.25, 4.00
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni 2.00, 3.20, 3.35

*Cote de la Bwin. Mai multe informatii pe www.pariori.ro

Pe ce pariem in acest weekend

Simbata se va disputa prima mansa din cadrul finalei Cupei Intertoto, iar echipele romanesti pornesc cu sansa a doua: Gloria Bistrita - Atletico Madrid (4.65, 3.65, 1.55) si Otelul Galati - Trabzonspor (2.75, 3.75, 2.00). Etapa a doua din campionatul Austriei programeaza duminica derby-ul dintre Austria Vienna si Salzburg (2.95, 3.25, 2.20). Viitoarea adversara a Stelei in turul doi preliminar al Champions League, Zaglebie Lubin, este favorita in intilnirea de duminica din Supercupa Poloniei cu Groclin (1.90, 3.20, 3.60).
*Cote de la Bwin. Mai multe informatii pe www.pariori.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează