GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Directorul comentator

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2007 00:00

Costi Mocanu (foto dreapta, alaturi de Felix Draghici) nu va renunta la postura de comentator dupa ce a preluat de la Adrian Sirbu conducerea celor 4 televiziuni de sub umbrela ProTV S.A: ProTV, Acasa, ProCinema, Sportro

- Cit timp intentionezi sa duci in paralel activitatea de conducere a 4 televiziuni si pe cea de comentator al meciurilor din Liga transmise de ProTV?
- Raspunsul ar fi fost greu de dat, daca as fi fost singurul comentator de la ProTV. Nu este cazul, pina la meciul cu Slavia de la Bucuresti nu mai comentasem de o luna si jumatate. In acest ritm pot fi facute ambele joburi, chiar daca vor mai aparea televiziuni la ProTV SA.

- Mai stii vreo situatie in care un conducator al unui grup media sa fie implicat intr-o activitate pur jurnalistica precum comentarea meciurilor de fotbal?
- Ovidiu Ioanitoaia. Daca ati uitat, era director general ProSport Group, avea in subordine si partea de video, si pe cea de print, si facea Procesul Etapei.

" Mironica e cel mai bun"
- Cum arata in opinia ta un top 3 al celor mai buni comentatori de fotbal din Romania si cum arata un top 3 al comentatorilor de afara?
- Poftim 6 din Romania. Mihai Mironica, Felix Draghici, Ion Alexandru, Cosmin Baleanu, Bogdan Pasare si Emil Gradinescu.

- Pe cine ai vrea sa auzi comentind un meci de fotbal si ce iti determina aceasta optiune?
- Mihai Mironica. Este cel mai pasionat de fotbal dintre noi toti.

- Ce ar putea invata un comentator de fotbal, fie el unul de partide televizate, de la Ilie Dobre?
- Sa simta intens ca Ilie. Asta nu inseamna ca trebuie sa se manifeste intotdeauna la fel.

" Telesport poate fi scump. Foarte scump"
- Cit cistiga un comentator bun de fotbal in Romania si cit cistiga un CEO al unui grup media de dimensiunile celui pe care il conduci?
- Nu pot sa raspund din mai multe motive. N-ar fi fair sa vorbesc despre salariile colegilor mei, pe de alta parte nu stiu citi bani cistiga cei de la alte posturi, iar CEO la ProTV este Adrian Sirbu. Daca la mine se referea intrebarea, eu sint director executiv. Astazi sint platit pentru functia aceasta.

- Cine anticipezi ca va cumpara Telesport si care crezi ca ar fi valoarea acestei afaceri raportind-o la tranzactia prin care ProTV S.A a achizitionat TV Sport?
- Daca Telesport va avea bani ca sa cumpere din nou Liga 1, poate fi o tinta. Interesanta si, cu siguranta, scumpa. Foarte scumpa. Fara drepturi, interesul se va diminua mult. Nu stiu cit valoreaza statia, ca sa raspunzi trebuie sa tii cont de cifra de afaceri, de profit, de contractele de distributie s.a.m.d. Cred insa ca potentialii interesati asteapta negocierea depturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează