MEDIA  ·  DECES

A murit Doru Lepădatu, fost operator TVR, un nume important în presa sportivă » Reportaj memorabil de la un meci cu cântec al Diviziei A

Doru Lepădatu
Doru Lepădatu

Duminica, 19 Mai

Doru Lepădatu, fost operator TVR, a murit azi, informează postul public de televiziune.  

Doru Lepădatu a fost un nume important în presa sportivă, în anii '90, foarte apreciat și de fotbaliștii echipei naționale, fiind nelipsit de la meciurile „Generației de Aur”. 

„Direcţia Emisiuni şi Ştiri Sportive îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a prietenului, colegului şi operatorului de excepţie Doru Lepădatu! Dumnezeu să te odihnească în pace!” TVR Sport

„Fostul operator TVR Doru Lepădatu a decedat. A fost un profesionist de excepţie in meserie şi un om de mare caracter. Asociaţia Presei Sportive deplânge dispariţia sa şi transmite condoleanţe familiei” APSR

 

Premiul APTR pentru meciul FCM Bacău - Farul

În 2001, Doru Lepădatu a primit premiul APTR pentru un reportaj de la barajul pentru Divizia A, dintre FCM Bacău și Farul.

În tur, „marinarii” câștigaseră, 2-1. În Moldova, a fost tot 2-1, de data asta pentru gazde, iar promovarea în prima ligă s-a decis la penalty-uri, cu constănțenii victorioși, 4-2.

Atunci, Sechelariu, patronul băcăuanilor, unul dintre durii Diviziei A, avusese grijă să interzică televizarea partidei, pentru a proteja eventualele decizii de arbitraj favorabile trupei sale.

Doru Lepădatu a avut ideea de a filma mai multe secvențe din meci de pe acoperișul unui bloc, după cum a povestit Emil Hossu-Longin, în decembrie 2018.

VIDEO Reportajul a fost subiect într-un episod Replay: Lovitura pregatita de Guvern. Veniturile care vor fi tăiate cu 50%

Libertatea

Comentarii (3)

catalin.palcu  •  20 Mai 2019, 00:41

Ce golaneala la Bacau ! Politia si jandarmii erau comandati de reprezentantii unui club privat de fotbal! Merita ca nu mai au echipa in prima liga si de la anul nici in a 2a.

Doru Ungureanu  •  19 Mai 2019, 19:12

Să-i fie țărâna ușoară.

chromophobia  •  19 Mai 2019, 18:12

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1