GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DRAMĂ

Două ţări înjunghiate în inimă

DVD, Marian Cozma
DVD, Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

Gazeta Sporturilor va lansa în premieră pe DVD un documentar original al nopţii în care a fost omorît handbalistul Marian Cozma, intitulat "Două ţări înjunghiate în inimă". Documentarul, care a avut programată marţi o proiecţie specială în cadrul Festivalului de film de la Arad, reconstituie evenimentele din noaptea tragică în care a fost ucis handbalistul echipei naţionale în vîrstă de 26 de ani. Realizatorii documentarului, care a fost produs cu acceptul tatălui lui Marian, au adunat mărturiile celor care au fost alături de el în acea seară, au reconstituit scenele din discotecă şi îl prezintă pe handbalist prin amintirile emoţionante ale tatălui său şi ale foştilor colegi. DVD-ul va însoţi Gazeta în 13 octombrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează