GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

DREPTURI TV // EXCLUSIV TVR a refuzat Gent - Viitorul » De ce nu este transmis meciul + unde se văd Alashkert - FCSB, CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv și Honved - Craiova

Gent - Viitorul nu va fi televizat în România, după ce Comitetul Director al TVR a blocat negocierile pentru drepturile TV ale primei manșe din turul doi preliminar al Europa League.
Gent - Viitorul nu va fi televizat în România, după ce Comitetul Director al TVR a blocat negocierile pentru drepturile TV ale primei manșe din turul doi preliminar al Europa League.

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 18:50

Gent - Viitorul nu va fi televizat în România, după ce Comitetul Director al TVR a blocat negocierile pentru drepturile TV ale primei manșe din turul doi preliminar al Europa League.

  • Gent - Viitorul se va disputa joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO

Deși reprezentanții televiziunii publice ajunseseră la un acord pentru transmiterea partidei Viitorului din Belgia, șefii postului au blocat înțelegerea. Principalul motiv ar fi faptul că partidele din preliminarii nu sunt interesante pentru televiziunile belgienie, iar costurile pentru transmisie ar fi destul de ridicate.

Conform surselor GSP.RO, niciun alt post TV nu s-a mai arătat interesat să preia drepturile, iar meciul NU se va vedea în România.

Unde se văd meciurile celorlalte reprezentante în cupele europene

  • Alashkert - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de ProTV

La fel ca „dubla” cu Milsami Orhei, partida vicecampioanei din prima manșă a turului doi preliminar al Europa League se va vedea la ProTV, fiind și primul meci acontat de televiziuni. Șanse mari ca și returul să se vadă tot la ProTV.

  • CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv se va disputa miercuri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 1 și Look Plus

Colaborarea Digi-Look de la meciurile cu Astana continuă și la „dubla” din turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu Maccabi Tel-Aviv. Cele două televiziuni vor transmite împreună partida tur și, mai mult ca sigur, vor cumpăra și drepturile pentru manșa secundă.

  • Honved Budapesta - CS Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.RO.

Deși mai sunt numai două zile până la prima confruntare cu Honved din turul doi preliminar al Europa League, drepturile TV nu au fost cumpărate. La fel s-a întâmplat însă și la meciurile cu Sabail. Digi și Look sunt favorite să transmită împreună și aceasta confruntare, negocierile fiind aproape finalizate. Dacă partida tur e încă netelevizată, drepturile pentru manșa secundă de la Craiova au fost achiziționate astăzi de TV DigiSport.

Citește și:

Scandal pentru drepturile TV ale Ligii 1! TVR, acuze dure: „Drepturile au fost achiziționate de un cartel format din televiziunile comerciale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
spineshivers
spineshivers  •  24 Iulie 2019, 07:17

Ce penibil. Gent - Viitorul e de departe cel mai tare meci dintre cele cu echipe romanesti in EL. Bine ca da Pro TV-ul niste armeni anonimi cu o echipa fara niciun nume. De fapt nu ma deranjeaza neaparat asta. Ci subiectivismul, servilismul si favoritismul acestei prese.

259914374474553
Istvan Demeny  •  24 Iulie 2019, 00:53

Honved-CRAIOVA ora 19,55 joi pe postul TV maghiar M4.

mateiserban
mateiserban  •  24 Iulie 2019, 00:27

Eu m-as fi uitat la Gent-Viitorul, nu la FCSB

Vezi toate comentariile (20)
Comentează