GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Duminică, începe al 17-lea sezon al Recursului Etapei!

Ovidiu Ioaniţoaia îi are ca invitaţi pe Marius Şumudică şi Ilie Stan
Ovidiu Ioaniţoaia îi are ca invitaţi pe Marius Şumudică şi Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 16:28

Se reia Recursul Etapei cu Ovidiu Ioaniţoaia. Duminică, imediat după fluierul final al meciului din Bănie, dintre Universitatea Craiova şi Steaua, Ovidiu Ioaniţoaia, vă aşteaptă la GSP TV cu al 17-lea sezon al celei mai longevive emisiuni sportive din România.

Pentru prima emisiune din 2011, la Recurs vor veni antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, dar şi antrenorul celor la Victoria Brăneşti, Ilie Stan. Realizatorul emisiunii, dar şi directorul Gazetei Sporturilor a precizat că începînd din acest sezon, emisiunea va fi dedicată special fotbaliştilor şi antrenorilor, şi nu conducătorilor din fotbalul românesc, care apar mereu la restul emisiunilor de televiziune.

Nu va dispărea rubrica dedicată fanilor unde se pot cîştiga premii oferite de Recursul Etapei, care pot pune întrebări celor doi invitaţi. Emisiunea de duminică va începe 22:15.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
claudiu.cfr
claudiu.cfr  •  20 Martie 2011, 22:29

pentru sumudica: crezi ca faptul ca d-nul copos este mai rezervat in declaratii in presa la adresa echipei decat a fost anii trecuti,te ajuta sa te concentrezi mai bine la ceea ce ai de facut? pentru ilie stan:in cat timp credeti ca victoria branesti va ataca cupele europene?

kopilul1994
kopilul1994  •  27 Februarie 2011, 23:22

pt Sumudica,,,daca maine ar venii Domnul Copos la tine si tiar zice ca esti obligat sa iei campionatu,,,,ke iai raspunde?

kopilul1994
kopilul1994  •  27 Februarie 2011, 23:20

pt Sumudica,,,daca maine ar venii Domnul Copos la tine si tiar zice ca esti obligat sa iei campionatu,,,,ke iai raspunde?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează