GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

După Telekom, Eurosport iese parțial din grila unui nou operator: cum a comentat Orange situația

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 18:20

Canalele Eurosport și Discovery au dispărut parțial și din grila operatorului TV Orange.

După ce Eurosport a dispărut din grila Telekom de la 1 ianuarie, mai mulți abonați ai operatorului de televiziune Orange s-au plâns de dispariția programelor. Este vorba despre abonații Orange TV Fix, în urma unui acord ce ține de partea tehnică a transmisiei, conform Pagina de Media.

Orange a reacționat la plângerile primite pe pagina de Facebook: „Lista de canale este dinamică și poate suferi modificari. Chiar dacă anumite canale TV sunt eliminate, respectăm, în continuare, numărul minim de canale agreat la semnarea contractului.

Canalele noi introduse în grilă, cu aceeași tematică, sunt: Euronews, Fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD, Travel XP, Look 2, Look 3”.

Ce competiții majore deține Eurosport 

  • Premier League 
  • Toate turneele de Mare Șlem (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open)  
  • ATP Cup 
  • Circuitul ATP
  • Jocurile Olimpice din vară 
  • Turneul celor 4 trambuline și întreg sezonul de sărituri 
  • Sporturi de iarnă 
  • Moto GP

Vezi și: 

Lovitură dură pentru 1.500.000 de telespectatori » Eurosport iese din grila de programe Telekom de la 1 ianuarie! Reacția operatorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mikeizerman
mikeizerman  •  07 Ianuarie 2020, 11:02

propun GSP sa faca urmatorul poll-uri, de genul: Ce meciuri urmariti integral/aproape integral, cu regularitate, din ce tari? (ENG, GER, SPA, FRA, ITA, ROM, altul). eventual cate meciuri pe saptamana urmariti, minim 60min din fiecare? Presupun ca sunt persoane care fac turul transmisiunilor in speranta ca prind niste goluri pe undeva, ar terbui sa voteze cu cel mult 1 sau 0. Va intereseaza jocul in sine sau rezultatul? (paiorii stiu de ce). Si o sa aflam si noi la ce se uita oamenii de fapt. Sigur Liga I - liga obositiolor, nu o fie prima, dar nici ultima, desi nu e nimic de vazu la ea...

mikeizerman
mikeizerman  •  07 Ianuarie 2020, 10:41

1. Orange TV este un serviciu care vine de la Telekom, deci era inevitabil. 2. Cativa ani a fost o adevarata lupta pe clienti si drepturi de televizare. Pana la urma au ajuns sa dea cam aceleasi transmisiuni. Fapatul ca operatorii de internet si-au dezvoltat propriile canale de sport si le-au legat de serviciul oferit mi se pare o prostie pe termen lung. 3. din fericire exisa Eurosport player la un pret mai mult decat rezonabil, aproape oricine are un smart TV si/sau smartphone asa ca nu vad unde e problema. 4. Cine naiba se uita la LookTV si de unde au bani sa existe?

411193213115437
Vlad Muresan  •  07 Ianuarie 2020, 07:48
Postat de cpt.ahab pe 06 Ianuarie 2020, 19:29

Nesimțire de mare corporație... Dacă ești fan Premier League, te-ai lins pe bot! Iar Orange te consolează obraznic că ți-a pus Euronews în loc, sau TDC HD! Ca atare, tacă-ți fleanca, fraiere!

Același lucru e valabil la Telekom - au băgat niste gunoaie de canale in locul canalelor premium cum sunt Discovery-urile și eurosport-urile, cum se compari *** aia de tdc care transmite seriale turcești cu Discovery sau fight box care transmite niste lupte anonime in cusca cu Eurosport care transmite premier League,turneele de grand slam, turul Franței și snooker.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează