GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIILE TV MANIA

Emil Grădinescu desemnat cel mai bun comentator sportiv!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2009 00:00

În această seară a avut loc a IX-a ediţie a premiilor TV Mania, singurele premii de televiziune ale publicului din România. Acestea sînt acordate de revistă în urma voturilor pe care cititorii le-au trimis în perioada concursului.

Nominalizările pentru fiecare secţiune au fost făcute de membrii redacţiei TV Mania, alături de un juriu format din zece jurnalişti de media, cunoscători ai fenomenului.

Emil Grădinescu de la GSP TV a fost desemnat cel mai bun comentator sportiv al anului, acesta surclasîndu-i pe Emanuel Terzian, Cosmin Băleanu şi Felix Drăghici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  01 Mai 2010, 11:53

terzian si petre comenteaza cel mai slab

 •  22 Ianuarie 2010, 16:39

Gradinescule, fii sincer si recunoaste ca la Eurosport te cara Ion Viorel in spate. Fara ala ai fi mort. Consideratiile tale tactice sunt jalnice si de fiecare data trebuie sa vina partenerul sa te corecteze. La fel se intampla cand esti cu Vochin la gsp

 •  19 Ianuarie 2010, 12:45

fratilor, lasati cearta, ati auziz-o pe ultima? Cica mironica, de la sport.ro, in frustrarea lui, i-a reclamat la CNA pe aia de la Eurosport ca ar fi facut nu stiu ce mishto de jucatori la Cupa Africii. Eu urmaresc meciuirile de acolo, ca pariez, dar chiar nu mi s-a parut ceva in neregula. E uluitor pana unde poate merge rautatea si invidia. Adevarul e ca numai un prost putea sa faca asa ceva. Am citit pe un site povestea asta. Ce baiat, Mironica, ce coleg!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează