Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 11:16

Gazeta Sporturilor iese în zorii zilei la chioşcuri cu cel mai consistent ziar din istoria presei sportive din România!

Într-o ediţie de colecţie, ce numără nu mai puţin de 48 de pagini!, cititorii vor putea găsi astăzi cele mai fine analize, cele mai tari informaţii şi cele mai suprinzătoare amănunte referitoare la evenimentele unui weekend incendiar
.

Luminiţa Paul a fost martor ocular la o seară pe care nu o va putea uita nimeni şi scrie despre uimitorul Usain Bolt "Verdict: legendă!"

Tot într-un material special de la Londra: Cifrele fabuloase ale carierei unui titan:  "Dacă Phelps ar fi o ţară, ar avea palmares mai bun decît România". Ţara noastră a terminat Olimpiada 2012 cu 9 prezenţe pe podium, dar numai două medalii de aur.

Octavian Morariu anunţă schimbări şi dezvăluie că îşi doreşte să readucă în ţară antrenorii români din străinătate. O schimbare a gimnasticii în stil american, după cum mărturiseşte Morariu.

S-a tras cortina peste o Olimpiadă pe care cei mai buni jurnalişti sportivi din România au acoperit-o pas cu pas. Tumultul unei întreceri ce ne-a adus cele mai puţine medalii în ultimii 60 de ani este consemnat în Gazeta Sporturilor de astăzi!

Dinamo-Barcelona, 0-2, unul dintre cele mai importante meciuri de după Revoluţie! Roş-albii au evoluat în faţa celei mai tari echipe din istoria fotbalului, pe Naţional Arena, iar ochii lumii fotbalului au stat din nou pe România. Gazeta Sporturilor a avut o echipă de jurnalişti de elită pentru a oferi cititorilor cea mai fidelă experienţă a unei confruntări gigantice! Detalii incredibile în Gazeta de luni!

Liga 1 arde! Au început deja şicanele între lideri, Steaua încearcă să fure orice ocazie de a se desprinde de pluton, Rapidul respiră uşurat că mai are timp să se recupereze, în timp ce Vaslui şi CFR pornesc iarăşi fronda provinciei! În Gazeta de luni, ai toate informaţiile!

NU RATA ASTĂZI EDIŢIA SUVENIR A GAZETEI,  48 de pagini de lux! Şi nici pe cea de mîine, în care vei putea găsi alte materiale speciale de la trimişii Gazetei Sporturilor la Londra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”