MEDIA  ·  TELEVIZIUNE

Eurosport 4K intră pe piața din România: unde va putea fi recepționat

Miercuri, 15 Ianuarie

Eurosport 4K intră, începând cu 17 ianuarie, pe piața din România, urmând a fi recepționat în grila UPC, rețea deținută de Vodafone.

„Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonaților cu pachete digitale până la sfârșitul lunii martie”, informează reprezentanții Vodafone, conform paginademedia.ro.

EUROSPORT 4K: pe ce canal va putea fi urmărit

În grila UPC, programul va putea fi urmărit pe poziția 200. Inițial, canalul Ultra HD va putea fi vizionat doar de clienții din București, iar treptat va fi inclus și pentru clienții UPC din întreaga țară.

În format 4K, în România, primul post de acest gen a fost Digi 4K. Postul a fost lansat la final de noiembrie 2018, iar, după o perioadă de acces gratuit pentru clienții RCS&RDS, postul a putut fi urmărit doar contra cost. 
 

Ulterior au mai apărut Travel Mix 4K, iar printr-un abonament la Orange pot fi accesate și alte canale 4K din străinătate.

Citește și:Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (2)

robotucigas  •  16 Ianuarie 2020, 10:51

O da! Pai *** urmăresc 4k. Dar de ce sa băgăm peste tot, nu draga băgați doar în București. De asta pierdeți clienți mulți

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua  •  15 Ianuarie 2020, 22:19

La rcs cand?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1