GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROBLEME

EXCLUSIV Contractul drepturilor TV pentru Liga 1 e în aer! Angajații Look TV intră în grevă generală după ce n-au fost plătiți de două luni

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 19:03

Probleme mari la unul dintre posturile TV din România care dețin drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga 1. Surse media susțin că toți angajații vor intra în grevă generală la Look TV, iar postul nu va mai putea emite începând de mâine de la ora 20:00.

"Este o decizie pe care am luat-o pentru că ne-am săturat să fim amânați cu lunile de către șefii postului! Avem restanțe salariale de două luni de zile și nu mai avem din ce să trăim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile și probleme lui. Am anunțat conducerea postului că vom intra în grevă generală! Postul Look TV nu va mai emite începând de miercuri seară începând cu ora 20:00", au anunțat angajații postului.

Dacă situația nu se va rezolva în cel mai scurt timp, problemele pentru Look TV ar putea fi mai mari. Postul, care transmite alături de Digi și DolceSport meciurile din prima ligă, este deținut de Intel Sky Broadcast (ISB). Conform contractului încheiat între ISB și Liga Profesionistă de Fotbal, deținătorul de drepturi este obligat să transmită meciurile din Liga 1 pe canalul propriu. George Petrule, directorul de programe la Look TV, dar și Rareș Pop, directorul tehnic al postului, au plecat de la Cluj la București pentru a discuta și rezolva problemele angajaților din Capitală.

Dacă angajații de la Look TV nu-și vor primi banii restanți până la startul etapei de Liga 1, cei care au abonamente la UPC nu vor putea vedea meciurile din campionatul intern!

"Până nu ne primim banii restanți nu vom reîncepe emisia postului! Dacă nu luăm o măsură dură împotriva celor care-și bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic", amenință angajații.

Singurii care pot urmări partidele vor fi doar cei cu contracte la Telekom și RCS&RDS.

 

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (17)
592917484198614
House Nation  •  06 Aprilie 2016, 07:14

E bine ...macar astazi si-au facut curaj angajatii sa intre in greva...dupa atatea luni,aceleasi ***,minciuni,in fiecare luna sa inghiti atatea minciuni ?..E prea mult tata.Nu este normal ca televiziunea sa fie condusa la ordinul unor ""tastii bustii",nu Arpad Paskany o fii avand vreo vina....daca subordonatii sefi parjolesc televiziunea precum triburile barbare,cum sa mai investesti tu ca patron aia tragand practic si pielea de pe tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  06 Aprilie 2016, 06:16

Asa se obisnuieste a fi platiti oameni la firmele lui Paskany .Cel mai bun exemplu CFR CLUJ .

1425838917717550
John Milne  •  05 Aprilie 2016, 22:59

Zisule , dupa ce ca esti prostut , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează