GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PLECARE DIN PRO TV

Felix Drăghici pleacă din Pro TV! Detaliile și consecințele deciziei

Costi Mocanu și Felix Drăghici (dreapta)
Costi Mocanu și Felix Drăghici (dreapta)

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 19:00

Jurnalistul Felix Drăghici, unul dintre „veteranii” Pro TV și șeful departamentului Sport, va pleca de la postul de televiziune.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Felix Drăghici va părăsi jobul de la Pro TV începând din luna septembrie. Colegii acestuia au fost anunțați deja, printr-un mail intern:

„Vă anunțăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv. [...] Suntem încântați să vă anunțăm că Eduard Coandă, pe care îl știți ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director. Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou”

Drăghici va pleca din poziția pe care o deține în Pro TV (șef la sport), dar va continua să comenteze partide de fotbal (aseară a comentat meciul Mlada-FCSB 0-1). Și Costi Mocanu, care a plecat din Pro TV pe 1 aprilie, a comentat ulterior partide ale selecționatei României, scrie sursa citată.

După plecarea lui Felix Drăghici, departamentul Sport din Pro TV va fi încadrat la departamentul știri, condus de Gabriela Popescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Secția de sport va fi coordonată de Eduard Coandă (acum producător general la sport, și el un om cu vechime în Pro TV).

"Îi mulțumim lui Felix și îi urăm mult succes. Mult succes și lui Eduard Coandă, care a lucrat mulți ani alături de Felix Drăghici"
Oficialii Pro TV, pentru Pagina de Media

Felix Drăghici va lucra în continuare la o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tipsy
tipsy  •  17 August 2019, 10:16

Oribila poza cu doi dintre cei mai mari promotori ai manelismului si cocalarismului in sportul romanesc. Doi isterici care nu stiau altcrva decat "galactici", "extrsterestrii" sau ce zice / face becali. Duca'se invartindu'se, ar trebui arestat pt indobitocirea populatiei.

archibald
archibald  •  17 August 2019, 06:21

A plecat un eFSiEsBi-ist! Paguba-n ciuperci! Se raresc ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1049909728512077
Autthitthus Sikwitit  •  17 August 2019, 02:41

Sa inteleg ca de acum cand adversarii au o faza mai importanta in fata portii nu mai auzim ..."Doamne, multumim ca ne-ai salvat" ... si cand noi avem o bara "ocaziile se razbuna" ? Yuhuuuu ... sa fie sanatos, duca-se pe apa sambetei

Vezi toate comentariile (7)
Comentează