GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TOLO.RO

Filmul „Colectiv” va fi proiectat, azi, la Craiova. Ce l-a impresionat pe alpinistul Horia Colibășanu la proiecția de la Timișoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 11:08

La cele două proiecții de ieri de la Timișoara, jurnaliștii de investigație care apar în filmul Colectiv i-au rugat pe spectatori să le spună ce simt și cu ce cred că pleacă după ce au văzut documentarul lui Alexander Nanau.

Jurnaliștii de pe scenă, protagoniști în film, au schimbat topica unei discuții obișnuite scenă-sală și au invitat publicul să spună ce sentimente și ce idei le-a adus filmul.

Horia Colibășanu, unul dintre cei mai titrați alpiniști români și medic stomatolog de profesie, a fost primul care a vorbit. 

”M-au impresionat oamenii foarte curajoși pe care i-ați adus în film”, a spus alpinistul. El a întrebat dacă au mai fost și alți oameni care au vorbit cu presa, ”cred că mai sunt și alții care și-au riscat joburile și au reușit să devoaleze un sistem criminal”.  

Ziariștii au răspuns că există ”multe alte surse, oameni care au riscat și pe care n-o să-i putem elogia niciodată cu nume și prenume, dar care știu că au contribuit”.

„În următoarea mea expediție, dacă voi avea probleme, mă voi gândi cu recunoștință la aceste doamne curajoase”, a completat Horia Colibășanu, pentru Libertatea.

Filmul va fi difuzat azi, de la ora 18:30, la Craiova, unde mai sunt bilete care pot fi achiziționate de pe eventbook.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează