GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FRANȚA

FRANȚA // Noul sezon de Ligue 1 va fi televizat de Look Plus și Look Sport » Lyon, echipa lui Ciprian Tătărușanu, debutează cu Monaco

Ciprian Tătărușanu a plecat vara aceasta de la Nantes la Lyon
Ciprian Tătărușanu a plecat vara aceasta de la Nantes la Lyon

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 17:59

Posturile TV Look Plus și TV Look Sport au anunțat azi oficial achiziționarea drepturilor de difuzare a Ligue 1, printr-un comunicat al companiei care le deține, Clever Media Network.

Noul sezon din Franța va debuta vineri, 9 august, de la ora 21.45 cu derby-ul AS Monaco – Olympique Lyon. Meciul va fi transmis în direct de Look Plus, iar Ciprian Tătărușanu ar putea debuta în poarta lui OL. Goalkeeperul de 33 de ani a ajuns în această vară la echipa antrenată de Silvinho, de la Nantes.

Programul integral al campionatului Franței AICI!

Look Plus, Look Sport și noile posturi Look Sport 2 și Look Sport 3 vor transmite cele mai interesante partide din Franța. În prima etapă vor putea fi văzuți la lucru Neymar și Mbappe în meciul PSG – Nimes, transmis în direct de Look Sport, duminică, 4 august de la ora 22.00.

Posturile Look mai televizează Liga 1, Liga 2, Liga Campionilor, Europa League, Cupa României, plus campionatele Portugaliei și Turciei.

Pe teritoriul României meciurile sunt disponibile și online, cu abonament, 1 euro / zi, 3 euro / lună sau 10 euro / an.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close