GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FC BARCELONA - SEVILLA 5-4

Gafă la Supercupă: ofsaid din aut :) » Comentatorul ProTV: "Este o mare greşeală a arbitrilor!" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 11:52

Supercupa Europei, FC Barcelona - Sevilla 5-4 după prelungiri, a fost transmisă în România de două posturi de televiziune: DolceSport şi ProTV. (CITEȘTE CRONICA)

Unul dintre comentatorii meciului de la ProTV, Mihai Mironică, a comis o greşeală mare pe final, la faza din care Sevilla a făcut 4-4. 

Ferreira a bătut un aut, mingea a ajuns la Immobile, italianul i-a pasat excelent lui Konoplyanka, iar acesta a reuşit să-l învingă pe Ter Stegen. 

Comentatorul a reacționat cu entuziasm: "Nebunie, delir! Este incredibil, nemaivăzut, nemaipomenit ce se întîmplă la Tbilisi. Barcelona a condus cu 4-1, dar Sevilla reuşeşte una dintre cele mai mari reveniri din istoria fotbalului. Şi aici este un ofsaid nesemnalizat! A fost un ofsaid mare la Ciro Immobile, care apoi centrează pentru Konoplyanka. Mi se pare o mare greşeală a arbitrilor care nu semnalizează offsaid la Ciro Immobile".

captura

Ce spun Legile Jocului?

"Un jucător se află în poziţie afară din joc atunci cînd este mai aproape de linia porţii adverse, în acelaşi timp, decît mingea şi penultimul apărător. Nu există "afară din joc" atunci cînd primeşte mingea direct dintr-o aruncare de la margine, dintr-o lovitură de la poartă sau dintr-o lovitură de la colţ"

"Nu observasem de unde plecase mingea spre Immobile. Am corectat", le-a explicat jurnalistul celor care îl ironizau pe pagina sa de Facebook. 

A COMIS-O și cu trencin

În urmă cu 3 săptămîni, la returul Steaua - Trencin, același comentator a mai făcut o gafă. După ce slovacii au marcat golul de 2-3, el a spus de mai multe ori că Steaua e eliminată din competiție și "nu înțeleg de ce se apără în loc să atace!". În tur, roș-albaștrii cîștigaseră cu 2-0, așa că s-au calificat în ciuda eșecului de pe teren propriu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  13 August 2015, 00:28

apropo', ma bucur ca aveti puterea sa recunoasteti ca sunt multi pro/sti printre voi, de fapt, majoritatea!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  13 August 2015, 00:26

un individ cu un suflet ***, lipsit de caracter si fudul nevoie mare, pe masura ***/tiei pe care o afiseaza dar mai ales o poseda si nu isi da seama nici sa-l pici cu ceara, vorba mosului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

925922404122276
Dumitrica Bogdan  •  13 August 2015, 00:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează