GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Geraldo Alves, fost campion al României, a fost invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live » 17 ianuarie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 09:57 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 13:54

În cadrul matinalului realizat din studioul Gazetei Sporturilor, Alexandru Barbu l-a avut ca invitat, miercuri, 17 ianuarie, pe Geraldo Alves, antrenor la academia celor de la Rapid.

Un campionat, două Cupe ale României și o Supercupă este palmaresul lusitanului în România, țară în care s-a și stabilit odată cu retragerea din activitate. Actualmente, „Jerry” este antrenor la U17 în Giulești, debutul acestuia în antrenorat.

Cei doi au discutat despre situația de la Rapid, ce șanse are formația lui Cristiano Bergodi să își treacă în palmares al patrulea titlu din istorie în sezonul centenarului giuleștean, despre transferul lui Radu Drăgușin în campionatul din Albion, dar și despre starea generală a Superligii, implicit lupta la titlu și cea de la retrogradare.

Emisiunea integrală, mai jos:

Emisiunea realizată din studio-ul Gazetei Sporturilor poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează