GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Gheorghe Constantin „Vâlcea”, dezvăluiri terifiante din spatele gratiilor! MIERCURI, ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 21:54 / Actualizat marti, 25 mai 2021 21:54

Gheorghe Constantin, fostul președinte al CCA, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” din această săptămână și a povestit emoționat, cu vocea tremurând, încercările prin care a trecut. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Cum a ajuns să fie condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracţional organizat și care erau legăturile sale cu Cornel Penescu, patronul celor de la FC Argeș.

Acesta vorbește deschis despre cele mai grele 20 de luni din viața sa, cum a încercat să se sinucidă în penitenciar și a fost salvat de medicii de la Târgoviște, cum e viața printre alți deținuți și problemele pe care le-a întâmpinat în spatele gratiilor, dar și despre perioada în care a fost președintele CCA, fiind supus presiunii de către conducătorii din fotbalul românesc.

Povestea cazului "Mită pentru arbitri"

"Centralii" şi asistenţii din lotul de elită au ajuns în faţa judecătorilor pentru corupţie. Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a fost acuzat de procurorii din Trivale că împărţea bani negri pe bandă rulantă la arbitri, observatori şi oficiali FRF pentru a-şi asigura arbitraje favorabile, pentru a avea prioritate la distribuirea brigăzilor comode şi protecţie la vârful CCA!

În total, dosarul cuprinde 14 persoane: 8 din fotbal şi 6 din anturajul lui Penescu. Perioada vizată: partide din sezonul 2008-2009. În acest dosar au fost implicați și condamnați la închisoare cu executare sau cu suspendare următorii: Cornel Penescu (patron FC Argeş), Gheorghe Constantin (şef CCA), Sorin Corpodean (arbitru), Marcel Lică (vicepreşedinte CCA), Sorin Caia (arbitru), Lucian Dan (arbitru), Aurelian Bogaciu (arbitru), Liviu Făcăleaţă (director al societăţii PIC) și Dan Libertatu (director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş).

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Giovanni Becali: "La pușcărie am lucrat contabil la spălătorie și am impus reguli clare: fără pedofili, violatori și homosexuali la mine în celulă!"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri de senzație din pușcărie: „Borcea se ducea la toaletă doar cu Victor”. Ce l-a speriat pe dinamovist

EXCLUSIV Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
557359368547447
Florin Alexandru  •  26 Mai 2021, 17:19

"MARE ZIARIST "ACEST IOANITOAIA.CIUDAT CA ARE FOARTE MULTI APROPIATI FOSTI SAU ACTUALI PUSCARIASI.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  26 Mai 2021, 11:54

Va rog sa intrebati personajul ce parere are despre puterea blestemului a 15-18000 suporteri oradeni ( 1988) si al sotiei regretatului mare antrenor V. Mateianu ! Rusine pe veci.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  26 Mai 2021, 11:33

1988 - Oradea : fc bihor-steaua 2-3 , va mai amintiti d le Costica ? Noi , oradenii nu vom uita niciodata si din partea noastra nu aveti nici cel mai mic sentioment de mila , dimpotriva !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează