GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DINAMO

GSP LIVE // Cristi Pulhac a fost invitat azi la emisiunea GSP LIVE » A fost blat Dinamo - Lazio? Urmărește emisiunea integrală

Cristi Pulhac, în returul de coșmar cu Lazio, 1-3 // FOTO: GSP
Cristi Pulhac, în returul de coșmar cu Lazio, 1-3 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 08:00

Fostul dinamovist Cristi Pulhac, 34 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live de vineri.

Fundașul stânga a dezbătut alături de moderatorul emisiunii cele mai importante subiecte ale zilei, dar și detalii neștiute din îndelungata perioadă petrecută la Dinamo. Fotbalistul a rememorat întâmplări de poveste din „Ștefan cel Mare” a vorbit și despre cele mai controversate momente trăite în „Groapă”.

Costin Ștucan l-a chestionat pe Cristi Pulhac și cu privire la meciul Dinamo - Lazio din 2007, suspectat că ar fi fost trucat de vechea gardă a acționarilor dinamoviști.

Crisi Pulhac, fost campion cu Dinamo, a jucat de-a lungul carierei la Poiana Câmpina, Dinamo, Sportul Studențesc, Herculesc Alicante, Gabala, Zawisza Bydgoszcz, Petrolul, Aris Limassol și Academica Clinceni.

Urmărește emisiunea integrală

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează