MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO » AICI ai emisiunea integrală de azi: dezvăluiri despre alte echipe din Liga 1 care fac ozonoterapie + ce transferuri pregătește Becali la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:00

La emisiunea GSP Live de azi, moderatorul Costin Ștucan și jurnalistul GSP Cristi Geambașu au discutat despre contractul dinamovistului Diogo Salomao, despre ce alte echipe din Liga 1 fac ozonoterapie și ce transferuri pregătește Gigi Becali la FCSB, cu intervenții în direct de la Alexandru Pelici, Cristi Pustai și Florin Prunea.

Aici ai emisiunea integrală:

GSP Live poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 09:01 pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde puteți comenta cu opiniile voastre pentru a participa la discuția în direct!Despre impostură și Alina Gorghiu. Ce se ascunde în spatele unui CV în care a pretins că a făcut simultan un doctorat, deputăție, consiliere la stat și muncă la privat!
Libertatea
Comentarii (1)
Popa Corneliu  •  28 Noiembrie 2018, 08:43

D-le Stucan, nu cumva si la Real Madridc se gaseste o pompa cu ozon? Chiar asa sa iei 3-0 de la neica nimeni si dupa 3 zilea bati Roma? Poate l-au imprumutat de la Becali, ia fa iute, iute conexiunea!!! Asa un material ca sa multumeasca Grupul de la Cluj, FRF, Politicul din Romanica si suporterii de la Dinamo PSD Bucuresti, basca suporterii de la CraiOlguta PSD+SRI Dolj, belea!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1