GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Cum să îl oprești pe Messi? Răzvan Raț are răspunsul :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 13:36

Răzvan Raț (37 de ani) a jucat de mai multe ori cu Șahtior împotriva Barcelonei, înclusiv împotriva marelui Lionel Messi (31 de ani), ieșind victorios în două dintre întâlniri.

Înainte de confruntarea directă cu Messi, Raț l-a studiat foarte bine pe marele fotbalist.

„Am jucat destul de des contra lui. Eu îl visam pe Messi, aveam casete cu montaje pe care le vedeam în biroul lui Mircea Lucescu. Lucescu analizează foarte bine, el este unul dintre cei mai buni analiști.

 Fiecare jucător are ceva automatisme, pe care le face fără să stea să se gândească, le face din instinct. Dacă înveți care sunt acestea, atunci îi anulezi foarte mult din avantaje.

Lucescu mi-a zis că Messi face mișcarea aia din corp, practic te minte că își preia mingea în tușă și intră tot timpul pe interior. Trebuie să prinzi momentul respectiv, e fracțiunea aia de secundă”, a spus Raț la GSP Live

Răzvan Raţ a petrecut zece ani la Şahtior (2003-2013), nouă alături de Mircea Lucescu, alături de care a cucerit Cupa UEFA, în 2009, şi şapte titluri în Ucraina

Raț are 5 meciuri împotriva Barcelonei, Messi a jucat în două dintre acestea. Șahtior a luat 6 goluri în acele partide, însă niciunul marcat de argentinian. Fostul fundaș mai are și un meci la națională împotriva lui Leo, România - Argentina 0-0.

vezi și:

Messi e suspect de fisură de sept nazal Reacția agresorului Smalling: „Știam că trebuie să jucăm cu intensitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2019, 10:49

Ma bucur ca ai reusit performanta sa-i tii piept marelui Messi. Felicitari. Asta nu te face mai bun decat ai fost si nici pe Messi mai slab. Sunt situatii de joc peste care ai trecut cu bine. Atat.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  12 Aprilie 2019, 10:28

Mare noroc pe Messi ca nu joaca impotriva lui Rat.

th3dog
th3dog  •  11 Aprilie 2019, 23:36
Postat de th3dog pe 11 Aprilie 2019, 23:34

si iata cum Rat e primul jucator din lume care a gasit antidotul sa-l opreasca pe Messi...

cred ca mai mult de ce se vede in poza nu a fost in stare, dar nu e o rusine totusi, sunt atatia altii care au facut la fel

Vezi toate comentariile (5)
Comentează