GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Imagine rară cu unul dintre comentatorii meciului FCU Craiova - FCSB » „Eram plin de sânge și nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 11:26 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 12:34

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, de pe Prima TV, va comenta sâmbătă meciul de fotbal dintre FCU Craiova și FCSB. Din această săptămână, postul generalist va transmite câte un meci în fiecare sâmbătă. Alături de Pătraru, la microfon se va mai afla Bogdan Cosmescu.

Dragoș Pătraru are legături cu fotbalul. Într-o declarație pentru Prima TV, acesta a dezvăluit cum a început aventura sa cu sportul rege.

„Am fost selecționat prima dată de Mircea Lucescu, care m-a remarcat în tribunele stadionului Petrolul, când aveam în jur de 10 ani. Îmi spărsesem capul în înghesuiala de acolo, eram plin de sânge și nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard, în teren, ca să primesc îngrijiri medicale. Apoi, am privit tot meciul stând lângă dânsul, spunându-i că Rodion Cămătaru, idolul meu, e cel mai mare fotbalist de pe planetă”, a spus Pătraru.

Chiar dacă făcea de patru ani tenis de câmp, Pătraru a încercat cu fotbalul: „Am reușit să nu fiu selecționat la Petrolul, la vârsta de 11 ani, pentru că n-am ținut câte «duble» voia antrenorul, domnul Iuhasz. Apoi, după doi ani de atletism și alți doi de karate, am bifat câteva meciuri, unele pe fals, adică pe legitimația altui jucător, care nu mai venea la echipă, în liga a patra prahoveană de fotbal, unde când am văzut ce bătăi la propriu poți să iei prin deplasări, am decis că e mai sigură treaba cu școala”.

Dragoș Pătraru, reporter la un meci al naționalei

Cum cariera de fotbalist a fost scurtă, Dragoș Pătraru a fost atras de jurnalism. S-a angajat după terminarea liceului la un ziar de sport din Prahova, apoi a avut o emisiune de sport la radio Contact Ploiești. Iar între 2000 și 2004 a avut propria publicație, Fair Play de Prahova.

Într-o imagine de după un meci jucat la Ploiești, pe „Ilie Oană”, Dragoș Pătraru apare la finalul jocului alături de Dorinel Munteanu. Captura datează de pe 6 iunie 1998, atunci când România s-a impus 5-1 în fața Republicii Moldova, într-un meci amical. Goluri marcate de Gică Popescu (33), Dan Petrescu (35), Ilie Dumitrescu (49), Viorel Moldovan (74) și Radu Niculescu (83). Pentru oaspeți a marcat Ivan Tabanov (88).

Imagine rară cu unul dintre comentatorii meciului FCU Craiova - FCSB » „Eram plin de sânge și nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard!”
Dragoș Pătraru în spatele lui Dorinel Munteanu. Imagine din 1998

„La cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator, dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre acești băieți care se cred fotbaliști, dar care pot fi puși sub acuzare ușor pentru port ilegal de echipament sportiv” 
Dragoș Pătraru, jurnalist Prima TV

Din informațiile GSP, pe viitor sunt șanse mari ca meciurile să fie comentate de alte vedete ale postului, printre care Florin Călinescu sau Mircea Dinescu.

Dumitru Dragomir, povești despre vremea când juca poker: „Nici Iosefini nu făcea cu cărțile ce făcea Pinalti”

CITEȘTE ȘI

Șumudică, devastator la miezul nopții: „Băi, Petrescule, ce ai făcut? Dacă ai sânge în instalație, cum te înfoi, ne vedem!”

Helmuth Duckadam a distrus un fotbalist, după Jablonec - CFR Cluj 1-0: „Zero barat! Doar s-a certat cu arbitrul și a protestat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tataika
tataika  •  17 Septembrie 2021, 19:34

Imaginea este din arhiva personala sau a Uniunii Ziaristilor Profesionisti?

paolo14
paolo14  •  17 Septembrie 2021, 19:01

Ce *** de jurnalist...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  17 Septembrie 2021, 12:59

meciul rusinii fotbaluluiromanesc..doua echipe infiintate de penali si condamnati! Cinste voua ca-l promovati! Romania asa cum trebuie! :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează