GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PLECARE

Ioana Cosma își schimbă din nou locul de muncă, după numai 4 luni

Ioana Cosma
Ioana Cosma

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 14:04 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 14:50

Jurnalista Ioana Cosma a plecat de la Fanatik după numai 4 luni. 

Ioana Cosma se alăturase respectivei publicații la 1 martie, după ce ProTV a decis, în februarie, închiderea emisiunii „Ora exactă în sport”, pe care o modera alături de Mihai Mironică. Cei doi au fost după aceea concediați. Acum, jurnalista va schimba din nou locul de muncă, după ce a plecat de la Fanatik, au anunțat cei de la Playsport.

CE APARIȚIE! Un personaj dispărut de peste 10 ani din fotbalul românesc, care a făcut și închisoare, a venit la amicalul FCSB - PAOK: „Sunt șofer de camion în Germania și joc fotbal în Liga a 8-a”
APARIȚIE
CE APARIȚIE! Un personaj dispărut de peste 10 ani din fotbalul românesc, care a făcut și închisoare, a venit la amicalul FCSB - PAOK: „Sunt șofer de camion în Germania și joc fotbal în Liga a 8-a”

Ioana Cosma a plecat de la Fanatik 

Contactată de Gazeta Sporturilor, Ioana Cosma a confirmat despărțirea de Fanatik. 

Ioana Cosma a moderat la Fanatik emisiunea „Fanatik Superliga”. Ultima apariție a ei a fost pe data de 2 iunie 2023, emisiune în cadrul căreia a analizat, alături de invitații Valeriu Răchită, Mihai Stoichiță, Cristi Costache și Amir Kiarash, barajul pentru ultimul loc de UEFA Europa Conference League, dintre CFR Cluj și FCU Craiova, scor 1-0. 

+8 FOTO

Ioana Cosma are o experiență în presă de peste 25 de ani. Ea se află în această meserie de la jumătatea anilor '90. 

A fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. Apoi în octombrie 2019 s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România - Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România - Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică.

Ea a comentat și 3 meciuri de la EURO 2021, Ungaria - Portugalia, Ungaria - Franța, Germania - Ungaria.

Citește și: 

Rapid are două variante de înlocuitor, dacă Mutu decide să plece la Neftci + Azerii insistă: salariul amețitor propus „Briliantului”

„Domnișoara Make face un exercițiu de prostire în față” » CTP o taxează dur pe Sorana Cîrstea, după ce jucătoarea și-a explicat postarea virală la Wimbledon: „I-aș mai pune o întrebare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Misu1950
Misu1950  •  07 Iulie 2023, 07:31
Postat de steaua.libera pe 06 Iulie 2023, 16:48

Mișule, vezi că nu e prost iranianul. Mai presus de părerile pe care le are, eu ce admir la el e limba română perfectă pe care o vorbește. E venit în ‘92, e drept, dar sincer când îl auzi nu-ți dai seama că nu e român. Ceva gen primarul de la Timișoara, Fritz.

Nu l-am auzit vorbind, dar citeste-i matale articolele din ziar si mai stam de vorba...Macar 2 saptamani...

skylines
skylines  •  06 Iulie 2023, 21:25

Surioara lui Talpan!

mishu_74
mishu_74  •  06 Iulie 2023, 19:33

cu mare parere de rau va spun ca pana azi, habar n-aveam de existenta dumneaei. dar de ce e asa important sa stim ca-si schimba din nou locul de munca? aaa, voi doar incercati sa o promovati?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close