GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CONTRACT

Ioana Cosma va semna cu Prima News

Ioana Cosma
Ioana Cosma

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 14:08 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 14:34

Ioana Cosma, 48 de ani, jurnalista care a făcut istorie în trustul Pro, ar urma să semneze cu Prima News. 

Decizia ar fi fost luată după ce Costi Mocanu, fost șef în trustul Pro, ajuns acum comentator Prima News, ar fi recomandat-o pe jurnalista sportivă, notează prosport. Prima Sport, canalul de sport din trustul Prima, deține drepturile TV pentru Superliga României, precum și pentru celelalte mari competiții sportive, precum Premier League, Serie A, La Liga etc. 

A apărut! Prima poză oficială a cuplului Pique și Clara Chia Marti face înconjurul Spaniei
SPANIA
A apărut! Prima poză oficială a cuplului Pique și Clara Chia Marti face înconjurul Spaniei

Ioana Cosma, atacată de Radu Banciu, care are emisiune la Prima Sport

Radu Banciu, acidul moderator care face emisiunea Football All-Inclusive, la Prima Sport, din octombrie 2020, a comentat în termeni duri o posibilă sosire a Ioanei Cosma la postul în care activează: 

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi.Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV.Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici.

La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a spus Radu Banciu, citate de ziare.com. 

Ioana Cosma va avea ultima emisiune la Pro Arena pe 5 februarie

Pro Arena va scoate din grilă emisiunea „Ora exactă în Sport” începând cu 6 februarie 2023. Ioana Cosma, 48 de ani, nu va mai lucra la postul TV, același lucru urmând să se întâmple și cu colegul Mihai Mironică. Conform surselor GSP, cei vizați de decizia trustului Pro au primit vestea vinerea trecută, fără niciun avertisment prealabil.

Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul. Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație 
- Mesajul lui Leo Badea, producătorul emisiunii „Ora exactă în sport”

Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca, din 6 februarie, emisiunea să fie înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

Alți 5 angajați vor pleca din trustul Pro: Leonard Badea, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. În urma deciziilor legate de demiterea acestora, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia.

Semnează cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!

Ionuț Negoiță ia în calcul să bage iar bani la Dinamo: „Am două condiții”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
Cormiz
Cormiz  •  27 Ianuarie 2023, 23:02

O știre falsa. Ioana Cosma nu a semnat cu Prima News. Și nici nu semnează. Onorabil ar fi sa scrieți Erata.

79smf
79smf  •  27 Ianuarie 2023, 10:42

total de acord cu banciu.,,era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic,, . cand ii vedeam pe cei 2 (mironica si cosma..)schimbam postul.antipatici si fara vocatie in aceasta meserie. scuzati..,,.no ofence,,

Burunicolae69
Burunicolae69  •  27 Ianuarie 2023, 07:09

Acum ce facem,analizăm care scrie gramatical ,loana și mironica le-au ajuns blestemele s-au pleacă la digi în locul lui naum(asta este pentru .....gramatică)

Vezi toate comentariile (61)
Comentează