GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIILE APS

Ioaniţoaia, Cosașu și Țepelin, jurnaliștii GSP laureați la Premiile Gazetăriei Sportive 2021

Asociația Presei Sportive din România a anunțat laureații gazetăriei sportive pentru anul 2021. Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, redactorul șef-GSP, Cătălin Țepelin, și editorialistul GSP Radu Cosașu au fost premiați!
Asociația Presei Sportive din România a anunțat laureații gazetăriei sportive pentru anul 2021. Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, redactorul șef-GSP, Cătălin Țepelin, și editorialistul GSP Radu Cosașu au fost premiați!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 20:30 / Actualizat joi, 24 martie 2022 22:39

Asociația Presei Sportive din România a anunțat laureații gazetăriei sportive pentru anul 2021. Printre premianți, Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Radu Cosașu (rubricand GSP) și Cătălin Țepelin (redactor-șef Gazeta Sporturilor).

Proiectul video „Prietenii lui Ovidiu”, realizat săptămânal de Ovidiu Ioaniţoaia pe GSP.ro, a fost desemnat “cea mai bună emisiune” și a luat premiul „Emanuel Valeriu”. 

  • La 24 de ani de la momentul debutului pe TV cu “Procesul Etapei”, Ovidiu Ioanițoaia a revenit ca moderator în octombrie 2019, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, exclusiv online. O emisiune de colecție, găzduită de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. De la Mircea Lucescu la Ion Țiriac și de la Gică Hagi la Adrian Mutu, toate personalitățile sportului românesc au ajuns în lumina reflectoarelor față-n față cu directorul GSP.

Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, e laureatul premiului special APS „Grigore Caracostea” pentru relansarea digitală a Gazetei din 2021.

  • GSP.ro a fost desemnat în iunie 2021 „site-ul european cu cel mai bun design”. Anunțul oficial a fost făcut la gala Digiday Media Awards, eveniment prestigios al industriei de media la nivel global.
  • Sub coordonarea lui Cătălin Țepelin, GSP.ro a cunoscut un upgrade semnificativ în martie 2021, reconfirmând statutul de trendsetter pe zona de publishing digital printr-o concepție grafică deosebită, opțiuni speciale pentru cititori și formate video inovative. 

De asemenea, seniorul Radu Cosașu, 91 de ani, editorialist GSP, a fost răsplătit cu premiul „Aurel Neagu” pentru întreaga carieră.

  • Sportul, Fotbal Plus, ProSport și Gazeta Sporturilor sunt urmele care nu se șterg ale celui ce se declară “cronicar sportiv mai presus de orice” - Radu Cosașu.

APS » Premiile gazetăriei sportive pentru anul 2021 

  • Radio, Premiul „Ion Ghițulescu”: Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
  • Emisiune TV, Premiul „Emanuel Valeriu”: „Prietenii lui Ovidiu” (Ovidiu Ioanițoaia, GSP)
  • Comentariu TV, Premiul „Cristian Țopescu”: Bogdan Nevel (Eurosport)
  • Presă scrisă, Premiul „Ion Cupen”: Justin Gafiuc (PlaySport)
  • Foto, Premiul „Petru Fuchs”: Valentin Macrea (sportspictures.ro)
  • Blog sportiv, Premiul „Teodora Maftei”: Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
  • Tânăr jurnalist, Premiul „Mihai Dolinschi”: Alin Grigore (ProSport)
  • Carte sportivă, Premiul „Ioan Chirilă”: Emil Hossu-Longin (pentru volumul „AIR MAJESTY – Michael Jordan”)
  • Premiul „Aurel Neagu”, pentru întreaga carieră: Radu Cosașu (91 de ani)
  • Premiul Special APS „Grigore Caracostea”: Cătălin Țepelin (pentru proiectul relansării digitale a Gazetei Sporturilor)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dora
dora  •  24 Martie 2022, 21:52

Prin Emisiune TV inteleg emisiune difuzata la televiziune, ceea ce facea nenea Ovi pe vremuri. Acum ce face nu este emisiune TV. Cu alte cuvinte, încadrarea mi se pare nepotrivită. Este un punct de vedere. Care nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni !

dora
dora  •  24 Martie 2022, 21:38

La ce gazetarie sportiva mai avem in tara aceasta, Gigi in sus, Gigi in jos, aproape in fiecare zi...ce ar mai fi de spus...

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  24 Martie 2022, 21:35

Respect domnului Cosasu.Ceilalti doi...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează