MEDIA  ·  METRO

GALERIE FOTO Iuliana, cea mai spectaculoasă apariție la TV! Ce calitate ar trebui să aibă bărbat ideal: „Sunt greu de strunit”

Sambata, 23 Mai, 11:29

Iuliana Pepene este una dintre cele mai spectaculoase apariții din televiziune. Iuliana prezintă „Observator matinal" la Antena 1 și îi înnebunește pe fani cu fotografiile provocatoare postate pe Instagram. 

Una dintre marile pasiuni ale vedetei TV sunt mașinile, în special cele cu mulți cai-putere. Iuliana testează des cele mai noi automobile și iubește să se pozeze la volan. De curând, vedeta Antenei a împlinit 29 de ani.

+47 FOTO

Iuliana Pepene: „Sunt o bombă de energie, greu de strunit”

Într-un interviu pentru Observator, Iuliana se caracteriza drept un „om extrem de optimist, ambițios, entuziast, plin de energie și pregătit pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o «bombă de energie». Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie”. 

Ce calități ar trebui să aibă bărbatul ideal: „Răbdător! Foarte răbdător și înțelegător, pentru că sunt un om greu de strunit și mi-ar plăcea să avem pasiuni comune”.

Răsfoiește și alte galerii foto:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (5)

Ed Uard  •  24 Mai 2020, 14:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ed Uard  •  24 Mai 2020, 14:42

*** ????????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Laurentiu Evc  •  23 Mai 2020, 19:24

Sunteti frustrati. E un confort mental sa dati vina pe bani pentru ca voi sunteti niste epave. De fapt se traduce altfel, nu aveti nimic de oferit, nu numai bani. Va asteptati sa fiti niste grasi, fara bani, frustrati, dar sa porniti de la egalitate cu unul care poate sa manance intr-o seara cu ea mai mult decat un parizer si suc.

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1