GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INTERVIU

Kira Hagi anunță documentarul despre Gheorghe Hagi: „Am început” + ce sfat înțelept i-a dat tatăl ei + cum i-a schimbat viața la 12 ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 15:24

Kira Hagi, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Gheorghe Hagi, este coperta revistei Unica în luna ianuarie, o premieră pentru actriță. 

Kira Hagi a oferit un interviu pentru Unica în care a discutat despre copilăria ei și proiectele din cinematografie.

Kira Hagi despre documentarul despre tatăl ei

Kira a mărturisit că face un documentar despre Gheorghe Hagi, tatăl ei în vârstă de 53 de ani, considerat unul dintre cei mai mari jucători români din istorie:

„Am început, dar este un proiect de lungă durată și e prea devreme să încep să vorbesc despre el. Am vrut ca lumea să îl vadă cum îl văd și eu. Dacă îți vine să crezi, Gheorghe Hagi e mai mult decât un nume cunoscut, un brand sau un geniu al fotbalului”.

„Am fost împinsă de tata să iau o decizie, pe când aveam 12 ani! Mi-a luat cam două săptămâni să îmi dau seama că asta e ceea ce vreau să fac. Mă refer la artă, în general. Desenam foarte mult în jurnalele mele, scriam, compuneam, visam …” - Kira Hagi

Kira despre ce a învățat-o Hagi în copilărie

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, a explicat Kira pentru Unica. 

Kira Hagi anunță documentarul despre Gheorghe Hagi: „Am început” + ce sfat înțelept i-a dat tatăl ei + cum i-a schimbat viața la 12 ani

Citește și:

Povestea impresionantă dezvăluită de Kira Hagi: „Străbunicul meu a fost închis în lagărul de la Aiud. Bunicul mă ducea la Jilava, a fost un moment de vindecare pentru amândoi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2020, 10:05

Propaganda rusă și aici mai jos. Denigrează cel mai mare fotbalist român.

963513663764819
Emil Sabau  •  12 Ianuarie 2020, 10:04

ne-am mai procopsit cu un talent.Dupa Ianis vine Kira.Fabrica de talente al batran

pote
pote  •  12 Ianuarie 2020, 05:18

Pierdere de timp.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close