GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FAMILIA HAGI

Povestea impresionantă dezvăluită de Kira Hagi: „Străbunicul meu a fost închis în lagărul de la Aiud. Bunicul mă ducea la Jilava, a fost un moment de vindecare pentru amândoi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 15:12

Kira, fiica lui Gică Hagi, 23 de ani, va juca rolul principal în pelicula „Între chin şi amin”, un film tulburător, care va fi lansat în această toamnă, despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti.

Invitată la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, Kira a povestit ce a determinat-o să se implice în acest proiect.

Străbunicul meu a fost închis în lagărul de la Aiud și, în timp ce filmam, mă ducea bunicul la Jilava, a fost un moment de vindecare pentru amândoi, în care mi-a povestit toate suferințele prin care a trecut el. Știam povestea, dar o știam vag. Și unchiul bunicii mele a fost închis la Pitești, i-am luat un interviu și caseta a rămas. El acum nu mai este, m-a impresionat povestea lui.

Bunicul meu era foarte fericit că se va vorbi despre «Experimentul Pitești». Bunicul meu a suferit foarte mult, a fost și la canal. Oricine poate spune că nu este ușor să fim vulnerabili să povestim despre un moment din viața noastră în care suntem umiliți, forțați... A fost un moment foarte greu și îi mulțumesc lui Toma (n.r. regizorul Toma Enache) că m-a adus în acest proiect”, a spus Kira.

„Între chin şi amin" este un film clasic, care aduce în fața spectatorilor o poveste tulburătoare de viață, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă: reeducarea din pușcăriile comuniste. Filmul spune povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, care ajunge la „reeducare" în închisoarea Piteşti. Acesta reuşeşte, cu ajutorul credinţei, să supravieţuiască torturilor cumplite şi să scape cu viaţă.

Kira a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. A mai jucat în scurt-metrajele „București, te iubesc” (2014) și „Fragile” (2017).

vezi și:

Cum au reacționat Gică Hagi și soția sa când Kira le-a spus că vrea să fie actriță: „Noi nu înțelegem această meserie, te descurci singură”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
homelander
homelander  •  11 August 2019, 16:00
Postat de Patraulea Trandafir pe 11 August 2019, 15:54

Pentru fătuca asta ... jos pălăria ! N-a recuperat-o nici tac-su nici mă-sa de pe platoul de filmare . Vrea să fie Kira ! Nu fiul lu tac-su , ca prințișorul ...

de bine de rau ianis macar a adus milioane de euro in casa lui tac-su si a devenit milioanar la doar 20 de ani(salariu de 800 de mii de euro pe an la genk). kira face ceva ce greu o sa ii aduca vreodata profit urias.

flo0000007
flo0000007  •  11 August 2019, 15:54

Ce stire de *** ,total neimportanta. Pe care prost intereseaza stirea asta. Nu mai putem noi de familia Hagi. Saracii, sunt miliardari. Bravo lor dar vedeti ca sunt povesti mult mai tragice in lume decat copii astia rasfațati de bine.... Nu mai aveti idei se vede,despre ce scrie.va duce-ți la vale rau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  11 August 2019, 15:54

Pentru fătuca asta ... jos pălăria ! N-a recuperat-o nici tac-su nici mă-sa de pe platoul de filmare . Vrea să fie Kira ! Nu fiul lu tac-su , ca prințișorul ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează