GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FAMILIA HAGI

Cum au reacționat Gică Hagi și soția sa când Kira le-a spus că vrea să fie actriță: „Noi nu înțelegem această meserie, te descurci singură”

Kira Hagi
Kira Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 09:29

Kira, 23 de ani, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”, a declarat Kira Hagi la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, conform Republica.

Tânăra actriță a adăugat: „De când eram foarte mică, tata îmi spunea: «Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”.

vezi și:

VIDEO Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, debutează pe marile ecrane într-un film tulburător despre Experimentul Piteşti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  11 August 2019, 16:43

S-a descurcat ea singură cum sunt eu Icar! Pe banii ei s-a dus ea la școala scumpă de actorie de la Londra și a urmat cursuri și la New York.

gicab
gicab  •  11 August 2019, 09:52

Am reușit sa citesc doar titlul... in rest ... hahahahahahah

Vezi toate comentariile (2)
Comentează