DIVERSE  ·  FAMILIA HAGI

Cum au reacționat Gică Hagi și soția sa când Kira le-a spus că vrea să fie actriță: „Noi nu înțelegem această meserie, te descurci singură”

Kira Hagi
Kira Hagi

Duminica, 11 August 2019, 09:29

Kira, 23 de ani, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”, a declarat Kira Hagi la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, conform Republica.

Tânăra actriță a adăugat: „De când eram foarte mică, tata îmi spunea: «Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”.

vezi și:

VIDEO Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, debutează pe marile ecrane într-un film tulburător despre Experimentul Piteşti“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (2)

Adrian Popescu  •  11 August 2019, 16:43

S-a descurcat ea singură cum sunt eu Icar! Pe banii ei s-a dus ea la școala scumpă de actorie de la Londra și a urmat cursuri și la New York.

gicab  •  11 August 2019, 09:52

Am reușit sa citesc doar titlul... in rest ... hahahahahahah

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1