GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

MIERCURI, ORA 20:00 Marin Barbu, povești și dezvăluiri inedite la „Prietenii lui Ovidiu”: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 18:44 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 18:44

Marin Barbu este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Emisiunea e miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Marin Barbu, 64 de ani, este coordonatorul Centrului de copii şi juniori de la Sepsi și recunoaște că și-a luat cetățenia maghiară pentru a avea unele beneficii pe care nu le are ca român. E dispus să jure cu mâna pe Biblie că Gheorghe Ștefan nu i-a impus niciodată nimic în echipă și spulberă mitul că Semeghin era un împătimit al alcoolului.

Susține că de la regretatul Florin Halagian a furat tot ce a folosit în cariera de antrenor. Marin Barbu e de părere că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua și spune că i-ar fi greu să lucreze cu un patron ca el. Dă detalii despre modul în care a fost umilit de Ioan Niculae la Astra, cum l-a descoperit și promovat pe Tătărușanu.

În plus, comentează situația de la echipa națională și numește vinovații pentru starea fotbalului de azi.

CITEȘTE ȘI:

10 subiecte lămurite de Ionuț Rada la „Prietenii lui Ovidiu” » Culisele unei „trădări” pe 1,6 milioane de euro: „Nu pricepeau ce caut eu în biroul Stelei”
PRIETENII LUI OVIDIU
10 subiecte lămurite de Ionuț Rada la „Prietenii lui Ovidiu” » Culisele unei „trădări” pe 1,6 milioane de euro: „Nu pricepeau ce caut eu în biroul Stelei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează