GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TV

„Microbist de România”, show-ul din Maldive în care suporterii se întrec » Diseară, primul din cele 13 episoade

„Microbist de România” începe în această seară // foto: tvr1.tvr.ro
„Microbist de România” începe în această seară // foto: tvr1.tvr.ro

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 07:03 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 10:19

Diseară, de la ora 22:00, pe TVR1, va demara o nouă emisiune incitantă pentru suporterii fotbalului intern. Primul show TV dedicat suporterilor îi provoacă pe cei mai înfocați fani din fotbal să lupte pentru titlul de „Microbist de România”.

Filmări subacvatice, cu dronă sau super slow-motion, într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe planetă! Tudor Furdui arbitrează competiția celor mai înfocați suporteri din fotbalul românesc într-o atmosferă impresionantă. Un spațiu paradisiac, de o frumusețe greu de egalat, a fost locul de desfășurare a celei mai noi producții a Televiziunii Române. Structurat în 13 episoade săptămânale, show-ul „Microbist de România” începe diseară.

„Microbist de România”, difuzat din această seară

Pe o insulă din Maldive de dimensiunea unui teren de fotbal, zece dintre cei mai mari susținători ai fotbalului românesc vor să arate că sunt gata de orice pentru echipa pe care o iubesc. Conform producătorilor, nu se vor da în lături să treacă prin probe care mai de care mai solicitante, unele în premieră mondială: de la pescuit de pește-spadă sau de ton galben uriaș, la fotbal în apă, dresaj de nuci de cocos, atletism cu labe de snorkeling, curse de crabi, până la plimbarea cu un paddleboard sau chiar înotul printre rechini!

În competiţie sunt înscriși reprezentanţii suporterilor celor mai iubite cluburi de fotbal din țară: CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Rapid București, Petrolul Ploiești, U Cluj, Poli Timişoara și Farul Constanţa. 

Pe lângă mândria de a fi într-un concurs la finalul căruia pot câştiga titlul „Microbist de România”, echivalentul unuia de campion național sau suporterul #1 al țării, cei 10 concurenți au parte de experienţa vieţii lor într-un loc mirific al planetei, Insulele Maldive. Ba mai mult, organizatorii pun la bătaie şi un premiu exclusivist: un „citybreak de fotbalist” – o megavacanță la care au acces cei pe care îi admiră infinit, marii fotbalişti ai lumii!

Microbist de România este cel mai incitant proiect în care am fost implicat în toată cariera mea de televiziune. Este vorba de un reality-show inedit, care m-a solicitat la maxim. Nu-i ușor să ții în mână 10 concurenți, reprezentanți ai celor mai iubite galerii de fotbal din țară, care participă la probe individuale și de echipă, unele dintre ele în premieră mondială.
- Tudor Furdui, prezentator „Microbist de România”

VIDEO Începe „Microbist de România”

Mai multe știri de actualitate:

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează