GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TELEVIZIUNE

Mișcări spectaculoase, în culise, pe piața media de sport din România: Antena 1 și CSA Steaua, șah la TV Digi Sport!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 21:01

Antena 1 își reface redacția de sport după 6 ani și a luat reporterii de teren de la TV Digi Sport!

Surse autorizate din piața media au dezvăluit pentru GSP mutările care se petrec în culisele televiziunilor de sport din România. TV Digi Sport a rămas deja fără trei dintre reporteri, iar în curând ar uma să plece și al patrulea. 

Astfel, repoterii Paul Andone și Dragoș Stoica au plecat la Antena 1, iar Elsion Vaso va lucra pentru Steaua TV, postul celor de la CSA. Un alt reporter pe listă ar fi Marian Codirlă, care se gândește să plece. Televiziunea care transmite meciurile din Liga 1 ar rămâne cu un singur reporter, Radu Drăguț. 

Antena a mai transferat din redacția TV Digi Sport și doi editori de știri, un producător, 2 cameramani și 3 editori de montaj.

Antena 1 își reface redacția de sport

Postul Antena 1 revine pe piața media de sport. Un fost șef din ProTV, venit de curând în managementul Antenei 1, Andrei Rădulescu, ar fi tunat într-una dintre ședințele postului: „Nu se poate ca o televiziune generalistă atât de mare să nu aibă departament de sport”. 

Noua conducere a postului vizează și sumele pe care Antena ar urma să le încaseze din publicitatea plătită de casele de pariuri. 

Astfel, postul va avea din nou jurnale de știri de sport după o pauză de 6 ani, decizia de a închide departamentul fiind luată în februarie 2014.

Până la această oră, nu am putut obține o reacție oficială pe acest subiect. 

Citește și: 

An de 5 stele la TV! 2020, plin de competiții sportive, șase posturi de televiziune vor încerca să acopere toate marile evenimente

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
valu4ever
valu4ever  •  06 Februarie 2020, 08:24

Radu Naum si celalalt Vali nu mai stiu cum.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  06 Februarie 2020, 07:52

Între 2003-2017 în Liga I și la UEFA figura echipa Steaua,care s-a transformat în FCSB.Tot în 2017 s-a înființat CSASteaua,înscrisă în Liga a IV-a.Doar nu o să spuneți că echipa Steaua a fost retrogra- dată în Liga a IV-A.Ar fi de râs.

catalynn
catalynn  •  06 Februarie 2020, 03:02
Postat de tatastrumf pe 06 Februarie 2020, 00:20

Daca Gigi nu detinea adevarata Steaua, unde a fost adevarata Steaua intre 2003 si 2016 ? :))))

*** .... Despre treaba cu vanzarea la privat io zic sa te mai documentezi, vezi ce spune UEFA, vezi ce zice FRF, vezi ce declara Justin Stefan de la LPF ... doar sa vrei! :-)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează