GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Ovidiu Ioaniţoaia, invitat permanent la TVR » Totul despre meciurile din Liga 1 și calificarea "naționalei" la Euro 2016

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 11:26

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, va fi invitat în această seară la emisiunea Repriza a III-a de pe TVR 1, începînd cu ora 19:00.

Ioaniţoaia va fi invitatul permanent al emisiunii realizate de Marian Olaianos. În emisiunea din această seară se va discuta despre calificarea echipei naţionale la Campionatul European din 2016, dar şi despre meciurile din ultima etapă a Ligii 1. Nu vor lipsi fazele controversate şi analiza la obiect a acestor partide.

Alături de Ioaniţoaia şi Olaianos, va fi invitat în studio şi directorul de imagine şi comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zizu
zizu  •  20 Octombrie 2015, 12:05

deocamdata tvr asa cum e el are cei mai impartiali comentatori sportivi,nevirusati de becali! la celelalte posturi,ziare,se "trage" masiv cu fcsb si ....atat!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Octombrie 2015, 11:50

invitati adevarati , iar Olaianos Marian este un bun moderator , nu se compara cu moraru si cu radu naum,care sunt de un nivel mult mai scazut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează