GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PARIORI.RO

Ponturi europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2007 00:00

Manchester United - Dinamo Kiev
Campioana Angliei a inceput ceva mai ezitant sezonul, insa si-a revenit pe parcurs si, momentan, arata o forma deosebita: 6 victorii si o remiza in ultimele 7 partide, 20 de goluri marcate si doar 6 primite. In grupa F sint lideri, cu 9 puncte obtinute in primele trei partide, iar o victorie astazi ar rezolva ecuatia calificarii si le-ar oferi elevilor lui Sir Alex Ferguson ocazia sa se concentreze doar asupra meciurilor din camponatul intern.
De cealalta parte, Dinamo Kiev este o formatie care traverseaza o perioada mai putin fasta, asa cum se observa atit in campionat, acolo unde ocupa locul 3, la zece puncte in spatele lui sahtior, cit si in Liga Campionilor, unde nu a reusit sa adune nici un punct pina acum.
Pronostic:1, handicap asiatic (-2), cota 2.05 si gol marcat Cristiano Ronaldo, cota 2.25 la Gamebookers.

Slavia Praga - Arsenal   
Arsenal este echipa momentului in Europa: locul 1 in grupa H, acolo unde a obtinut trei victorii consecutive (golaveraj 11-0), si lider in Premier League, fara infringere in 11 etape.
si Slavia este lider in campionatul intern, detasata la sase puncte de urmatoarea clasata, cu evolutii bune pe teren propriu (5 victorii si un egal, golaveraj 14-1). In Liga Campionilor ocupa locul 3 in grupa H, cu sanse teoretice de a merge mai departe, insa, realist vorbind, acest obiectiv e aproape imposibil in fata unei contracandidate precum Sevilla.
Vladimir Smicer va reveni pe teren, fiind refacut, insa va lipsi capitanul Vlcek, o pierdere importanta pentru gazde. De la Arsenal vor lipsi Senderos si Van Persie, insa, cu siguranta, Wenger are destule solutii la dispozitie pentru a-i inlocui pe cei doi.
La fel ca si in cazul lui Man. Utd, Arsenal poate transa azi soarta calificarii, pentru a se putea concentra apoi pe intrecerea interna.
Pronostic: 2, cota 1.50 la Gamebookers

Fenerbahce - PSV Eindhoven
Fener merge bine in acest sezon, iar banii investiti in transferuri dau roade.
Pe teren propriu au obtinut cinci victorii si au remizat o data in campionat, iar in Liga Campionilor au o victorie in singurul meci disputat in fata propriilor suporteri pina acum, 1-0 cu Inter.
PSV a pierdut partida disputata in deplasare, 0-2 la Milano, iar in campionatul intern tocmai a suferit prima infringere pe terenul unui adversar, 1-2 la Heerenveen. Plecarea antrenorului Ronald Koeman, inlocuit temporar cu Jan Wouters, ar putea sa fie un dezavantaj pentru oaspeti, care nu traverseaza o perioada prea buna si care ar avea nevoie de mai multa stabilitate.
Fenerbahce va trebui sa se descurce fara Lugano, Deivid si Kezman, iar PSV fara Addo, da Costa, Culina si Afellay.
Turcii au sansa de a transa pe teren propriu lupta pentru locul secund in fata principalei contracandidate, pe terenul careia a remizat in meciul tur (0-0). Cu o deplasare dificila la Milano in fata si cu un meci mai simplu in ultima etapa, acasa cu CSKA, elevii lui Zico sint foarte aproape de o performanta notabila.
Pronostic: 1, handicap asiatic (-0.25), cota 1.76 la 10Bet

Inter - Tska Moscova
Liderul grupei G, Inter Milano, poate lua azi o optiune serioasa in privinta calificarii, iar adversarul este unul accesibil, pe care l-a invins si in meciul tur, 2-1 la Moscova. Desi de la gazde vor lipsi Toldo, Burdisso, Materazzi, Stankovic si Vieira, diferenta de valoare e mare, iar antrenorul Mancini va gasi cu siguranta optiuni pentru inlocuirea acestora.
In campionatul intern, cei de la TSKA se situeaza doar pe locul 3, cu o etapa inainte de final, fara sanse de a mai prinde un loc de Champions League. In deplasare, atit in campionat cit si in Liga, au avut prestatii modeste, iar partida de azi se anunta extrem de dificila.
Pronostic: 1, cota 1.30 la Bwin

Intrati acum pe www.pariori.ro pentru a afla mai multe despre pariurile online.


Sevilla e favorita

Cei care doresc sa parieze pe victoria Stelei se vor bucura de o cota foarte atractiva, 5.00, in timp ce un egal este cotat cu 3.50 si un succes al oaspetilor cu 1.70. Kanoute este favorit la marcarea unui gol (2.10), iar o victorie cu 1-0 a bucurestenilor are cota 10.00.

Esti pasionat de poker? Intra acum pe www.pariori.ro si inscrie-te la scoala de poker! Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont, sa citesti lectiile de poker si sa treci testul cu 20 de intrebari foarte simple si vei primi un bonus de 150 de dolari pentru a juca primele tale partide online.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează