GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CNA

Postul TV Telekom Sport, reclamat la CNA! Emil Grădinescu e acuzat că a jignit FCSB: „FC Tămâia s-a făcut de râs! Pe Vintilă îl recomandă faptul că merge la biserică”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 17:35

Postul TV Telekom Sport a fost reclamat la CNA pentru comentariul din timpul meciului Gaz Metan - FCSB 4-0, de pe 25 august.

Un telespectator a fost nemulțumit de ironiile comentatorului Emil Grădinescu la adresa celor de la FCSB, informează paginademedia.ro. Cei de la CNA sunt obligați să analizeze reclamația, dar pentru moment nu au găsit vreo neregularitate.

Ce spune telespectatorul în reclamație

„Comentatorul meciului a folosit microfonul emisiunii pentru a face aprecieri jignitoare la adresa clubului FCSB și la adresa managementului acestuia, inclusiv cu privire la orientarea religioasă a patronului și a antrenorului și folosind pentru club apelativul «F.C. Tămâia», fără a exista posibilitatea acestora de a reacționa în timp util” 

Ce a spus Emil Grădinescu

În timpul meciului, Emil Grădinescu a ironizat-o de mai multe ori pe FCSB, folosind expresii precum:  

  • „Preacuviosul din fruntea clubului a dirijat cel mai slab start de sezon din ultima jumătate de secol”
  • „Pe Bogdan Vintilă îl recomandă, în primul rând, ca antrenor al FCSB-ului este faptul că merge la biserică”
  • „3 la 0. FCSB, crucificată!”
  • „Transferurile, una din marile probleme ale FCSB-ului, transferuri făcute de cine nu se pricepe, la sfatul unor prieteni întâlniți la biserică”
  • „FC Tămâia s-a făcut de răs”
  • „FCSB, răstignită pur și simplu”

Vezi și:

VIDEO CNCD s-a autosesizat după un articol GSP în cazul de rasism cu Nicușor Bancu + Jucătorul Craiovei riscă o pedeapsă cruntă în Liga 1! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
spartcapus
spartcapus  •  02 Octombrie 2019, 11:16
Postat de Mihai Chirita pe 01 Octombrie 2019, 21:17

Cu repertoriul asta putea sa faca stand-up. :D

Exact! Nota 10 pentru Gradinescu!:)))

fairplayromania
fairplayromania  •  02 Octombrie 2019, 05:43

Da

adriann_
adriann_  •  02 Octombrie 2019, 00:31
Postat de paiazze pe 01 Octombrie 2019, 19:40

Habar n-ai ce vorbesti, prietene. Ultimul lucru la care m-am gandit cand era sa dau coltul a fost prietenul tau invizibil. Aiureli din astea cu regasitul lui Doamne-Doamne in momente de criza sunt doar pentru astia spalati pe creieri, slabi de inger sau cu doua clase. N-aveti decat sa credeti in ce vreti voi, dar eu vad ca religia inseamna in primul rand ura pentru tot ce nu va convine voua.

Ma, nu stiu cum sa ti-o spun mai civilizat, dar vad ca ura razbate din fiecare cuvant al mesajului tau. Ura fata de ce nu intelegi, fata de credinta altora, fata de lucrurile cu care pur si simplu nu rezonezi tu. Ia hai sa ne gandim ca romanii antici nu cunosteau universul microscopic (credeau ca bolile sunt cauzate de "miasme" samd) sau ca pana la 1895 nici nu-si punea cineva problema ca ar putea exista radioactivitatea. Sa crezi ca s-a descoperit deja tot ce era de descoperit ar fi o dovada de suprema prostie. Cine stie ce descoperire ar putea sa explice stiintific lucruri care acum sunt considerate ca fiind superstitii/misticism?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close