GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CONTRACT

Problemă pe piața media » De la 1 ianuarie 2023, Liga 1 nu va mai putea fi urmărită într-o rețea importantă de televiziune

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, posturile Prima Sport nu vor mai putea fi urmărite în reţeaua de televiziune prin satelit Focus Sat.
Începând cu data de 1 ianuarie 2023, posturile Prima Sport nu vor mai putea fi urmărite în reţeaua de televiziune prin satelit Focus Sat.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 18:30 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 19:59

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, posturile Prima Sport nu vor mai putea fi urmărite în reţeaua de televiziune prin satelit Focus Sat.

Clever Media, grupul care deține posturile Prima, și operatorul Focus Sat nu au ajuns la un acord cu privire la prelungirea înțelegerii existente. Începând cu 1 ianuarie 2023, Prima TV, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 și Agro TV vor ieși din grilă, informează Pagina de Media.

Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”
RAPID
Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”

Abonații Focus Sat pierd Liga 1!

Potrivit grilei de pe site-ul oficial al Focus Sat, singurele programe de sport active de anul viitor vor fi Pro Arena și Sport TV Extra. Abonații nu vor mai avea posibilitatea să urmărească cele mai importante competiții sportive, în frunte cu Liga 1, Liga 2 sau Liga Campionilor.

Canalele Prima Sport transmit în acest moment cele mai importante competiții sportive. Printre ele se numără: Liga Campionilor, Liga 1, Liga 2, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, primele ligi din Turcia și Portugalia, Formula 1, competiții de tenis sau Moto GP.

Potrivit celui mai recent raport ANCOM, din vara lui 2021, Focus Sat nu se afla printre primii 3 furnizori TV din România. Lider era RCS & RDS (63,3%), urmat de Telekom (13,7%) și Vodafone (11,7%). Toate celelalte firme, inclusiv Focus Sat, totalizau 11,7% din piață.

VIDEO. Cristian Pustai a criticat, la GSP Live, sistemul competițional din Liga 1: „Nu văd normală înjumătățirea punctelor”

Citește și alte știri din sportul românesc:

VIDEO Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”

Viitorul Farului depinde de TAS! Cerere-ultimatum depusă de Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
misu50
misu50  •  23 Decembrie 2022, 17:01

Din ce vad cu ce campionate au ramas canalele Prima sport, in timpul ce celelalte vor da liga 1 de la noi, cei de la Prima vor fi lideri detasati...Abia astept sa ma uit la un Inter-Napoli pe Prima, decat la un FCSB- CFR de pe Digi de ex...

mario78a
mario78a  •  23 Decembrie 2022, 11:48

Pipera tv va transmite in exclusivitate meciurile echipei ZECESB

steauaefcsb
steauaefcsb  •  23 Decembrie 2022, 11:08
Postat de Catalynn.. pe 22 Decembrie 2022, 19:48

Fcsbistii din provincie, unde de altfel se găsește baza lor de simpatizanți, vor fi afectați … :-)))

Tu ai fost afectat cand timp de 11 ani ai mers la meciurule lui Fc Fcsb? Nu aveai bani de cablu,sau ai fost prea devotat echipei atunci si tradator acum? Banii publici te-au facut sa-ti tradezi echipa de suflet,aia care a avut vreo 8 denumiri si 9 embleme de-a lungul istoriei,iar suporterii lor nu s-a numit sub nici o forma stelisti cand echipa a aluat nastete si niciulti ani dupa! Frustratii ca tine care suspina dupa o denumire,nu pot fi mumiti "suporteri",intelegi mai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează