GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  COMENTARIU

VIRAL! Comentatorul Prima Sport, replici „nebunești” la Oțelul - Buzău 1-1: „Mă scuzați, m-a salutat Adi, trebuia să-i răspund! Poate rămân fără pastă la pix la Liga 2”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 20:50 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 22:35

Remiza dintre Oțelul Galați și Gloria Buzău, 1-1, a devenit virală pe rețelele de socializare grație unui comentator zelos, care s-a dezlănțuit la fiecare fază cât de cât interesantă din meci. 

Comentatorul Prima Sport responsabil de partidă a fost Dragoș Borchină și a făcut un adevărat spectacol în cabina de comentariu. 

Când Pablo Gaitan a deschis scorul pentru Gloria Buzău, comentatorul a izbucnit: „Ohoooo! Șampion League faza asta! La ultima etapă de Liga Campionilor nu o să vedeți o fază ca asta, vă spun!”. 

Și a continuat în aceeași notă. Când Oțelul a egalat, a plusat: „Golazo, golazo, golazo! De 3x ori golazo! Fabulacao! Uluitor golul. Formidabil căpitanul Oțelului! De la gara din Galați a venit golul ăsta!”

  • „Relule, Relule, ce gol luași tu astăzi! O să-l visezi la noapte și probabil și-n următoarea lună! Probabil până de Crăciun o să te consume golul ăsta!” 
  • „Parcă n-am scris destul la facultate, mai scriu și la schimbările de la Liga 2. Dacă se termină pasta, ce mă fac?” 
  • „Salut, Adi, salut! M-a salutat Adi Mihalcea, trebuia să-i răspund” 

Declarațiile comentatorului au făcut senzație pe TikTok sau youtube. Cei care le-au auzit au comentat admirativ la adresa lui Dragoș Borchină: „Cum sa transformi un meci de liga secundă într-un super meci? Simplu, 2 goluri superbe + 1 comentator pe masura?” sau „Cel mai bun comentator pe care l-am auzit vreodată” au fost doar câteva dintre reacții. (VIDEO AICI CU REZUMATUL PARTIDEI)

Cine transmite la TV meciurile FCSB - West Ham și CFR Cluj - Ballkani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
SuporterITC
SuporterITC  •  11 Martie 2024, 19:14
Postat de RaduG. pe 03 Noiembrie 2022, 10:11

Dragos Borchina este unul dintre comentatorii f.buni ai Romaniei, nu este valorificat la potentialul lui, pt ca in tara predomina "haitele" de prieteni - in majoritate inculti, care se muta dintr un loc in altul, cotropind, efectiv, statiile TV. Este curat, coerent si traieste sportul ca nimeni altul. Sunt fanul lui nr. 1.

Tocmai l am descoperit si eu. S a terminat Mioveni cu Steaua. Foarte bun baiatul. Sunt suporter stelist, am pierdut cu 2-0 si baiatul a strigat la ambele goluri. Nu te poti supara pe el indiferent cat de fanatic esti, baiatul chiar traieste fotbalul si nu este ostentativ. Bravo lui.

Eu11
Eu11  •  21 Iulie 2023, 19:45

Calmati-va comentatorul de la meciul OSK-FCU....Nu-i face Orban statuie la stadion....omul asta este disperat? Faceti ceva

RaduG.
RaduG.  •  03 Noiembrie 2022, 10:11

Dragos Borchina este unul dintre comentatorii f.buni ai Romaniei, nu este valorificat la potentialul lui, pt ca in tara predomina "haitele" de prieteni - in majoritate inculti, care se muta dintr un loc in altul, cotropind, efectiv, statiile TV. Este curat, coerent si traieste sportul ca nimeni altul. Sunt fanul lui nr. 1.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează