GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SCANDAL

Mihai Stoichiță a intervenit în direct în scandalul de la ProArena: „Mi se pare nedrept ce se întâmplă. Era un pilon al educației sportive”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 11:42 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 12:14

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a reacționat pe cel mai fierbinte subiect din media, din ultimele zile: închiderea emisiunii „Ora exactă în Sport”, de la ProArena.

Trustul Pro va scoate din grilă emisiunea „Ora exactă în Sport” începând cu 6 februarie 2023, iar unul dintre moderatori, Ioana Cosma, 48 de ani, nu va mai lucra la postul TV. Lui Mihai Mironică, alt moderator, 49 de ani, i s-a propus să rămână doar comentator, dar acesta nu a comunicat încă decizia.

Ținta pe Mihai Mironică și Ioana Cosma
EDITORIAL
Ținta pe Mihai Mironică și Ioana Cosma

Mihai Stoichiță, după decizia luată de Pro în cazul Ioanei Cosma și a lui Mihai Mironică: „Era un pilon al educației sportive”

În această dimineață, în timpul emisiunii, Mihai Stoichiță a vorbit despre decizia luată de conducerea postului și a avut cuvinte de laudă pentru cei doi jurnaliști.

„Îmi pare rău de tine și de Ioana Cosma. Mă bucur mereu când am ocazia să vorbesc cu tine și cu ea. Mi se pare nedrept ce se întâmplă. E singura emisiune de la acest post la care mă uitam. Eu sunt legat de sport, nu de seriale. Îmi pare rău.

Această emisiune era un pilon extrem de important al educației sportive. Poate cei din conducerea postului vor ajungea la vorba celebră «Dă-i românului mintea de pe urmă». Dar, mă rog, nu mă pricep, nu intervin, nu sunt om de presă. 

Dar această emisiune era un pilon al trustului Pro. Păcat, mare păcat, din punctul meu de vedere. Și cred că am dreptate. Am făcut o paranteză, ca să-mi dau cu părerea. Nu cred că îmi e interzis. E părerea mea și mi-o asum”, a spus Mihai Stoichiță la ProArena.

După discursul lui Stoichiță, Mihai Mironică a intervenit: „Vă mulțumesc pentru cuvintele rostite”.

Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. 

Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul.  Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație 

- Mesajul lui Leo Badea, producătorul emisiunii „Ora exactă în sport”

Citește și: 

Ioana Cosma pleacă din trustul Pro, Mihai Mironică ar putea rămâne doar comentator » „Financiar eram pe zero. Nu știm motivul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
Daniel69
Daniel69  •  23 Ianuarie 2023, 19:17

Stoichita, alt ghinion pt fotbalul din Romania, au plecat 2 persoane despre care nu isi vor aduce aminte nici macar ce-i care-i lauda acuma peste 5 luni... Pot sa spun ca nu lasa nimica bun in urma lor dupa atatia ani in televiziune...

emil1986
emil1986  •  23 Ianuarie 2023, 18:08
Postat de viola_sempre pe 23 Ianuarie 2023, 17:36

Nu ti se pare ca ai un limbaj cam redus? *** Cat despre campionatul Danemarcei, e foarte slab, iar toti jucatorii echipei nationale joaca in alte campionate, mult mai bune clasate. ****** tolereaza orice ai scrie in timp ce pe altii ii cenzureaza la sange, tastele suporta orice

Ba baiatule, esti prost rau, ce nu pricepi????!!!!! :)) Campionatul Danemarcei nu e slab, ma, e mult peste cel romanesc, iar cel mai bun argument ca aproape an de an campioana Danemarcei joaca in CL, minte putina. Vai de tine de frustrat!!!! Mai ai frati??? :))

viola_sempre
viola_sempre  •  23 Ianuarie 2023, 17:36
Postat de emil1986 pe 23 Ianuarie 2023, 16:11

Esti PROST. PROST cu majuscule! Problema e ca nu pricepi. Steaua, spppppecie de prostalau, este echipa cu cele mai mari rezultate din fotbalul romanesc. Ca anul asta a pierdut la un scor rusinos in fata unei echipe dintr-un fotbal net superior celui romanesc (Danemarca participa editie de editie la turneelele finale de CM sau CE, iar campioana, la fel, aproape an de an joaca in CL) nu e rusionos. E rusinos cand pierzi la echipe din Armenia sau Luxemburg, tari cu fotbal sub cel romanesc. Pricepi, ma prapaditule??? Mai ai frati???? :))

Nu ti se pare ca ai un limbaj cam redus? *** Cat despre campionatul Danemarcei, e foarte slab, iar toti jucatorii echipei nationale joaca in alte campionate, mult mai bune clasate. ****** tolereaza orice ai scrie in timp ce pe altii ii cenzureaza la sange, tastele suporta orice

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează